• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: "Η πίστα της Sepang έχει καταντήσει λίγο...βαρετή."
Ο Αυστραλός θα προσπαθήσει να επαναλάβει τη νίκη του 2007, στη Μαλαισία.
Νέα 21/10/2009 - 07:05

Ο Casey Stoner δήλωσε ότι οι πολυάριθμοι γύροι που έχει πραγματοποιήσει στην Sepang λόγω δοκιμών έχουν ελαττώσει το ενδιαφέρον του για τη συγκεκριμένη πίστα. Παρόλα αυτά, παραδέχεται ότι η υγρασία που θα αντιμετωπίσει στην πίστα της Μαλαισίας είναι ένα θέμα που τον απασχολεί.

 

Ο Stoner είναι αισιόδοξος για τον αγώνα αυτού του σαββατοκύριακου στην Sepang, μία πίστα όπου είχε πάρει την καρώ σημαία το 2007, ενώ ήταν και ο ταχύτερος εκεί στις δοκιμές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

"Στο παρελθόν μου άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος αγώνας. Όμως, πέρσι έτρεξα εκεί με έναν τραυματισμό στον καρπό μου και επίσης προβληματίστηκα από την υγρασία και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Από πλευράς φυσικής κατάστασης, στο Phillip Island είδα ότι βρίσκομαι σε καλό σημείο και έχω καλό προαίσθημα για αυτό το σαββατοκύριακο", δήλωσε ο Αυστραλός.

 

"Σίγουρα θα είναι ένας σκληρός αγώνας, διότι το να είσαι γρήγορος και σταθερός σε τέτοιες συνθήκες δεν είναι ποτέ εύκολο. Επίσης, σημασία έχει να βρεθούν οι σωστές ρυθμίσεις αλλά γενικά πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η πίστα είναι πλέον λίγο...βαρετή για εμένα διότι έχω πραγματοποιήσει άπειρους γύρους εκεί, κατά τη διάρκεια δοκιμών. Φυσικά, στον αγώνα τα πράγματα είναι πάντα διαφορετικά και γενικά θεωρώ ότι η Sepang είναι μια πίστα που μου ταιριάζει. Έχει μια αίσθηση διακοπών εκεί (holiday feel) και μου δημιουργεί ευχάριστη διάθεση", συμπλήρωσε o Stoner.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG: Flash back...

« Προηγούμενο άρθρο

250cc: Η μάχη του Πρωταθλήματος μεταφέρεται στη Μαλαισία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα