• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
250cc: Η μάχη του Πρωταθλήματος μεταφέρεται στη Μαλαισία.
Simoncelli και Aoyama θα κονταροχτυπηθούν στην πίστα της Sepang.
Νέα 21/10/2009 - 06:42

Ο Marco Simoncelli νίκησε στον αγώνα της Αυστραλία και πλέον είναι σοβαρός διεκδικητής του φετινού Τίτλου. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Hiroshi Aoyama, τερμάτισε έβδομος στο Phillip Island και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει έναντι του Ιταλού στον αγώνα της Μαλαισίας.

 

Ο Simoncelli, περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, υπολείπεται μόλις 12 βαθμών του Aoyama και τα πάντα είναι ανοιχτά για τους δύο τελευταίους αγώνες. Μια νίκη για τον Aoyama στην Sepang, σε συνδυασμό με τερματισμό του Simoncelli, κάτω από την πέμπτη θέση θα δώσει τον Τίτλο στον Ιάπωνα αυτόματα, ενώ μαθηματικά τον Τίτλο διεκδικούν και οι Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team) και Héctor Barberá (Pepe World Team).

 

Ο Simoncelli έχει τερματίσει στο βάθρο, στον αγώνα της Sepang μόνο μια φορά, ενώ ο Aoyama έχει μια νίκη και μια δεύτερη θέση εκεί, τις δύο τελευταίες σεζόν. Η δεύτερη θέση του Barberá στην Αυστραλία μείωσε τη διαφορά του από τον τρίτο του Πρωταθλήματος, Bautista, που σημείωσε πτώση και ολοκλήρωσε τον αγώνα στη δέκατη θέση, ενώ ο πέμπτος στη βαθμολογία, Mattia Pasini δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα.

 

Ο Bautista κέρδισε τον περσινό αγώνα της Sepang, ενώ ο Barberá πήρε τη δεύτερη θέση το 2007, οπότε και οι δύο έχουν καλή παράδοση στην πίστα της Μαλαισίας.

Επόμενο άρθρο »

STONER: "Η πίστα της Sepang έχει καταντήσει λίγο...βαρετή."

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟRIWAKI: Επιτυχίες στην Ιαπωνία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα