• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Στη SEPANG για το 9ο...
Έτοιμος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στη Sepang, όπως έκανε το 2003 και το 2005, είναι ο Valentino Rossi...
Νέα 20/10/2009 - 13:31

Η πίστα της Sepang συγκαταλέγεται στις αγαπημένες του Valentino Rossi ο οποίος έχει σημειώσει πέντε νίκες, ενώ έχει εξασφαλίσει και δύο Πρωταθλήματα εκεί, το 2003 και το 2005...

Με ηθικό στα ύψη μετά τα όσα συνέβησαν στο Phillip Island όπου τερμάτισε 2ος τη στιγμή που ο μεγαλύτερος αντίπαλός του στη μάχη του τίτλου, Jorge Lorenzo εγκατέλειπε από πτώση, ο Rossi ετοιμάζεται να βάλει ένα τέλος στις όποιες -λιγοστές είναι η αλήθεια- ελπίδες του Ισπανού.

«Το Philip Island ήταν σαν χρυσάφι για εμάς όσον αφορά στους βαθμούς και τώρα πάμε στη Μαλαισία, ακόμα μια αγαπημένη μου πίστα στο πρώτο μας 'match point'. Φυσικά όλα μπορούν να συμβούν αλλά είναι υπέροχη πίστα για μένα και γενικά η Yamaha δουλεύει καλά εκεί οπότε έχουμε καλές πιθανότητες», δήλωσε ο Doctor που με 38 βαθμούς διαφορά από τον «Por Fuera» πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο.

«Κάναμε υπέροχη δουλειά στην Αυστραλία και τώρα γνωρίζουμε πως αν κάνουμε το ίδιο στην Sepang τότε θα έχουμε ακόμα ένα καλό τριήμερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσουμε – όλοι είναι συγκεντρωμένοι, έχουν κίνητρο και είναι ενθουσιασμένοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και ο πρώτος ας στόχος είναι να προσπαθήσουμε να σφραγίσουμε το Πρωτάθλημα. Θα κάνουμε το καλύτερο και θα δούμε που θα είμαστε την Κυριακή το βράδι», πρόσθεσε ο Ιταλός πολυπρωταθλητής.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG: Flash back...

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: «Όλα για τη 2η θέση»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα