• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: «Όλα για τη 2η θέση»
«Ο στόχος μου πλέον είναι να εξασφαλίσω και μαθηματικά τη 2η θέση», λέει ο Ισπανός αναβάτης...
Νέα 20/10/2009 - 15:43

To μυαλό πλέον του Jorge Lorenzo, μετά την εγκατάλειψή του στον αγώνα του Phillip Island, είναι στο να «κλειδώσει» στη Sepang τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα.

O Iσπανός απογοητευμένος από την δυσάρεστη εξέλιξη που είχε γι' αυτόν ο αγώνας της Αυστραλίας, βρίσκεται 38 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi γεγονός που έχει περιορίσει δραματικά τις ελπίδες του για τον τίτλο.

Για τον λόγo αυτό λοιπόν ρίχνει το βάρος του στη 2η θέση που πολύ δύσκολα θα χάσει μιας και η διαφορά που έχει από τον Casey Stoner και τον Dani Pedrosa είναι αρκετά μεγάλες. Συγκεκριμένα βρίσκεται 37 βαθμούς μπροστά από τον Αυστραλό (232-195) και 43 μπροστά από τον συμπατριώτη του (232-189).

«Μετά την απογοήτευση της Αυστραλίας είμαι ικανοποιημένος που έχω την ευκαιρία να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα τόσο σύντομα. Δεν έχω χτυπήσει και θα είμαι σε καλή κατάσταση στον αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα πλέον. Ο στόχος μου πλέον είναι να εξασφαλίσω και μαθηματικά τη 2η θέση και νομίζω ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα αφού βρίσκομαι μόλις στη 2η σεζόν μου στη μεγάλη κατηγορία. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τα καταφέρω», είπε ο Lorenzo ο οποίος στη Sepang έχει εξασφαλίσει στο παρελθόν δύο Πρωταθλήματα στα 250cc, το 2006 και το 2007.

«Μου αρέσει πολύ η Sepang, είναι μια πίστα που γνωρίζω καλά από τις δοκιμές και έχω υπέροχες αναμνήσεις από κει, ιδιαίτερα το 2007 όταν κατέκτησα τον τίτλο στα 250cc. Aυτή τη φορά η ομάδα μου και γω θα επικεντρωθούμε στο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας», πρόσθεσε.

Το 2008, στην πρώτη του επίσκεψη στη Μαλαισία οδηγώντας μοτοσυκλέτα της μεγάλης κατηγορίας, δεν κατάφερε να τερματίσει καθώς είχε πτώση κατά τη διάρκεια του 12ου γύρου και ενώ ήταν 6ος.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Στη SEPANG για το 9ο...

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα