• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: Αγώνας
Νίκη-σεμινάριο για τον Baldassarri!
Νέα 06/05/2018 - 15:05

Μόνο για λίγα λεπτά στην αρχή έχασε το προβάδισμα ο Lorenzo Baldassari, ο οποίος γρήγορα το ανέκτησε στην 6η στροφή της πίστας και στη συνέχεια ξέφυγε μπροστά!

 

Ήταν ο οδηγός με τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους και αυτό ήταν φανερό όταν έπαιρνε χτες την πρώτη pole position της καριέρας του.

 

Κατάφερε όμως και στον Αγώνα να κάνει εξαιρετικά πράγματα και όντας υποδειγματικός στο γυρολόγιό του, πήρε μια τεράστια νίκη, τη δεύτερη στην καριέρα του!

 

Ακόμα και μέχρι το τέλος «γύριζε» στο 1:42 όταν όλοι οι άλλοι πίσω του ήταν στο ’43 και ολοκλήρωσε εμφανώς χαρούμενος αυτό το τέλειο Σ/Κ για τον ίδιο και την ομάδα του Sito Pons.

 

Με τη νίκη του αυτή ο Baldassarri ανέβηκε στη δεύτερη θέση, εννέα βαθμούς πίσω από τον Bagnaia ο οποίος κρατιέται στην πρώτη της βαθμολογίας.

 

Ο Bagnaia εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Alex Marquez 13 γύρους πριν το τέλος και ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ μέχρι πρότινος ήταν 4ος.

 

Ο Marquez ήταν στο γκρουπ των τριών που πάλευαν για τη νίκη, αλλά δεν απέφυγε το λάθος που του στερεί σημαντικό έδαφος και βαθμούς στη μάχη για το Πρωτάθλημα.

 

Ένα ακόμα βάθρο, το τρίτο συνεχόμενό του, πήρε ο Miguel Oliveira, ο οποίος πριν από λίγες ώρες έκανε γνωστό ότι τη νέα σεζόν θα είναι στη μεγάλη κατηγορία με την Tech 3 (ΚΤΜ).

 

Δυνατή η παρουσία στον Αγώνα του Xavi Vierge, που αν και δεν ξεκίνησε ιδανικά το τριήμερο, κατάφερε να πάρει την 4η θέση κυνηγώντας ακόμα και το βάθρο χωρίς όμως τα καταφέρει στο τέλος.

 

Μια καλή 5η θέση από ένα δύσκολο Σ/Κ πήρε ο Mattia Pasini, μπροστά από τον Brad Binder που ξεκίνησε καλά στο πρώτο μισό του Αγώνα, αλλά δεν άντεξε στο γρήγορο ρυθμό των μπροστά στη συνέχεια.

 

Αν και τραυματίας στην αριστερή του κλείδα, ο Schrotter (που δέχτηκε ποινή 3 θέσεων για αργή οδήγηση στην πίστα στις κατατακτήριες) έκανε εκπληκτική εμφάνιση.

 

Χρειάστηκε να ξεκινήσει από την 20η θέση, αλλά ούτε αυτό τον εμπόδισε από το να πάρει άνετα μια θέση στη δεκάδα, τερματίζοντας έβδομος.

 

Μακριά από τους μπροστά, πάνω από 18’’ από τον πρώτο, ο Sam Lowes, που μαζί με τους Lecuona και Quartararo έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα