• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: Αγώνας
Λάθη, ποινές και παρθενική νίκη για Oettl!
Νέα 06/05/2018 - 14:58

Τα πάντα είχε ο Αγώνας της Moto3 στην πίστα της Jerez: δυνατές μάχες, πολλές πτώσεις, λάθη, ποινές και στο τέλος έναν νέο οδηγό στην κορυφή της βαθμολογίας!

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με πτώσεις των Dalla Porta, Foggia, Alcoba και McPhee και δεν θα ήταν οι μόνες μιας συγκλονιστικής μάχης στις ιδανικές συνθήκες της Jerez.

 

Προς το τέλος ήταν έξι οι οδηγοί που είχαν ξεχωρίσει, με τον Phillip Oettl να αντιστέκεται στις επιθέσεις του Bezzecchi, ενώ μαζί τους ήταν οι Canet, Martin, Bastianini και Arbolino.

 

Ωστόσο δεν έμελε να τερματίσουν όλοι τους. Ο Aron Canet έκανε ένα μεγάλο λάθος περίπου 4 γύρους πριν το τέλος και πήρε μαζί τους Martin-Bastianini και Arbolino στην πτώση.

 

Οι Αγωνοδίκες ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για την ποινή του Ισπανού, με τον οποίον δικαίως τα έβαλε ο Jorge Martin, που έχασε την ευκαιρία να κρατήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Μπροστά έμειναν ο Oettl και ο Bezzecchi, με τον πρώτο να αντέχει και να παίρνει την παρθενική του νίκη στο Πρωτάθλημα της Moto3!

 

Ο Bezzecchi κυνήγησε τους 25β αλλά τα λάστιχά του ήταν στο όριο στις αρκετά υψηλές θερμοκρασίες της ασφάλτου και στο τέλος αρκέστηκε στη 2η θέση.

 

Οι 20β πάντως που πήρε, τον ανέβασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ιταλό να κάνει τη δική του αντεπίθεση μετά τον Αγώνα του Qatar, με τρία συνεχόμενα βάθρα.

 

Μετά από πολύ καιρό η ΚΤΜ χειροκρότησε τρεις δικούς της αναβάτες στο βάθρο των νικητών, με τον Marcos Ramirez να παίρνει την τρίτη θέση.

 

Ο Ισπανός δεν τερμάτισε 3ος τον Αγώνα, αλλά 4ος, ωστόσο πήρε αυτό το τρίτο βάθρο της καριέρας του εξαιτίας μιας τιμωρίας του φανταστικού Alonso Lopez!

 

Ο Lopez ήταν υπέροχος, αλλά βγήκε αρκετές φορές εκτός πίστας κάτι που οδήγησε στο τέλος στην τιμωρία του από τους Αγωνοδίκες, στερώντας του μια θέση στην τελική κατάταξη και μαζί το πρώτο βάθρο της καριέρας του.

 

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Masia που πήρε την 5η θέση, που είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα της Moto3, κρατώντας πίσω του τον Suzuki.

 

Απογοήτευσε ο Di Giannantonio που δεν έδειξε τον ίδιο δυνατό ρυθμό και στον Αγώνα, όπως τις προηγούμενες ημέρες κι έμεινε στην 7η θέση.

 

Ο Jakub Kornfeil πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον Kaito Toba που είχε μια επαφή μ’ έναν από τους αρκετούς οδηγούς που έδιναν τη μάχη για την 3η θέση και υποχώρησε τελικά στην 9η θέση.

 

Τη δέκατη θέση πήρε ο Rodrigo, μπροστά από τον Niccolo Antonelli που όπως και ο Alonso, έτσι και αυτός τιμωρήθηκε με μια θέση στην τελική κατάταξη και δεν έκανε τον Αγώνα που ήλπιζε.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα παλέψω...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα