• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΚΑΤ
Ο Crutchlow σπάει τα χρονόμετρα!
Νέα 05/05/2018 - 17:51

Την πρώτη του pole position από το 2016 και το Silverstone πήρε στην Jerez ο Cal Crutchlow, σημειώνοντας νέο απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Ο Βρετανός έδειξε τις διαθέσεις του όταν έκανε 1:37.752 στα μισά των ΚΑΤ2 και πήρε την προσωρινή pole στην καυτή Jerez.

 

Ο Cal είχε το πλεονέκτημα στο τελευταίο κομμάτι της πίστας κι έτσι κατάφερε να κατεβάσει λίγο ακόμα το χρόνο του στο τέλος, για να κάνει το 1:37.653.

 

Ο χρόνος του αυτός αποτελεί το νέο απόλυτο χρόνο πίστας και του χάρισε την πρώτη του pole για το 2018.

 

Στο parc ferme συνεχάρη την ομάδα του, που τον βοήθησε να φτάσει σε αυτή την επιτυχία ενώ σημείωσε ότι έχει αυτοπεποίθηση για τον αυριανό Αγώνα ότι μπορεί να βρεθεί στο βάθρο.

 

Δεν έχασε την ευκαιρία όμως να σημειώσει ότι η μοτοσυκλέτα του αν και κοντά με τις αντίστοιχες των εργοστασιακών, δεν είναι ακριβώς ίδια, στέλνοντας το μήνυμά του προς την Honda.

 

Ούτε ο ίδιος ο Dani Pedrosa δεν περίμενε να ανέβει στη δεύτερη θέση, έχοντας ακόμα πόνους στο δεξί του καρπό από τον τραυματισμό του στην Αργεντινή.

 

Ο Ισπανός ήταν 0.259’’ πίσω από τον Crutchlow και αύριο θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τον Αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα, στην προσπάθειά του να βρεθεί και πάλι στο βάθρο.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ο Johann Zarco πήρε την τελευταία θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, πιέζοντας στο τέλος με το μαλακό πίσω ελαστικό.

 

Ο Γάλλος έχει ξεκινήσει δυνατά το Σ/Κ στην Jerez, αλλά όπως τόνισε στο parc ferme δεν νοιώθει ακόμα 100% καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Από τη δεύτερη σειρά και την 4η θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα ο Jorge Lorenzo, ενώ δίπλα του θα είναι ο Marc Marquez.

 

Δίπλα στην Ducati και στην Honda θα είναι η Suzuki του Alex Rins που κέρδισε για 3χιλ την τελευταία θέση στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, από τον ομόσταυλό του.

 

Με τον Iannone έβδομο, η όγδοη θέση πήγε στον Andrea Dovizioso που πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1, ενώ την τρίτη σειρά κλείνει ο απογοητευμένος Danilo Petrucci.

 

Ο Ιταλός φάνηκε στο γκαράζ της ομάδας του να είναι χολωμένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως από το μπροστινό της Ducati του, που όπως φαίνεται του διπλώνει συνεχώς.

 

Τα προβλήματα για την Yamaha στην Jerez συνεχίζονται και ο Valentino Rossi με τον Maverick Vinales δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από την 10η και 11η θέση αντίστοιχα.

 

Ο Jack Miller έκλεισε την 12άδα ενώ από την 13η θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα ο Aleix Espargaro που για 40χιλ δεν κατάφερε να κερδίσει την είσοδό του στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Στην MotoGP ο Oliveira!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα