• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην MotoGP ο Oliveira!
Με την ομάδα της Tech3
Νέα 05/05/2018 - 15:00

Στο Τέξας του έγινε πρόταση να αγωνίζεται με την Tech3 στη μεγάλη κατηγορία και δυο εβδομάδες αργότερα αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση.

 

Ο λόγος για τον Miguel Oliveira, ο οποίος δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την ΚΤΜ να είναι ο ένας από τους δυο αναβάτες της δορυφορικής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία: της Tech3.

 

Ο Πορτογάλος έκανε πολύ δυνατό Πρωτάθλημα με την ΚΤΜ το 2015 στην Moto3 ενώ αμέσως μετά ανέβηκε στην Moto2.

 

Πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα της ΚΤΜ στη μεσαία κατηγορία και μάλιστα έκλεισε τη σεζόν με τρεις συνεχόμενες νίκες, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών για φέτος.

 

«Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου η ΚΤΜ».

 

«Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ στη MotoGP. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Φυσικά έχουμε πολύ ακόμα δρόμο στην Moto2 και αυτά τα νέα μου επιτρέπουν να ηρεμήσω και να συγκεντρωθώ στην οδήγησή μου».

 

«Είμαι με την ΚΤΜ από το Red Bull Rookies Cup και νομίζω είμαι ο πρώτος που δείχνει ότι μπορεί κανείς να εμπιστευτεί την ΚΤΜ για τη δική του ανέλιξη».

 

«Θεωρώ ότι έχω τις ικανότητες αλλά και τη θέληση για να αποδώσω καλά στη μεγάλη κατηγορία».

 

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο οδηγό της Tech3 δεν υπάρχουν νεότερα. Θα αξιολογηθεί η περίπτωση του Syahrin, αν και ο Μαλαίσιος μπορεί να είναι με τη νέα δορυφορική της Yamaha (αν υπάρξει για το ’19).

 

Από την άλλη υπάρχει πάντα η περίπτωση του Brad Binder, αν και ο Ν. Αφρικανός μάλλον δείχνει διάθεση να μείνει στην Moto2 και να κυνηγήσει τον Τίτλο το ’19.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα