• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: ΚΑΤ
Παρθενική pole για Baldassarri!
Νέα 05/05/2018 - 18:04

Ήταν ο οδηγός με τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους μέχρι στιγμής και ο Lorenzo Baldassarri το επιβεβαίωσε κατακτώντας την πρώτη pole position της καριέρας του.

 

Ο απόλυτος χρόνος πίστας ανήκει στον ίδιο και τον έκανε νωρίτερα, στις ΕΔ3, χωρίς να καταφέρει να τον ξεπεράσει στις κατατακτήριες, με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει τους 45o C.

 

Το 1:41.9 του Baldassarri ήταν αρκετό για να του δώσει τη χαρά της πρώτης pole position της καριέρας του, μετά από 88 GP.

 

Οι αντίπαλοί του αναγνώρισαν την ανωτερότητά του (και σε ρυθμό) στο parc ferme και ο Balda θα θέλει σίγουρα να κυνηγήσει τη νίκη στον αυριανό Αγώνα.

 

Μεγάλοι του αντίπαλοι θα είναι ο Alex Marquez και ο Pecco Bagnaia που θα ξεκινήσουν μαζί του από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Αν και έπεσε, ο Jorge Navarro κράτησε στο τέλος την 4η θέση του, που είναι και η καλύτερή του σε κατατακτήριες της Moto2. Ο ρυθμός του Ισπανού πάντως δεν είναι άσχημος.

 

Η καλύτερη ΚΤΜ, πίσω από τέσσερεις Kalex, ήταν αυτή του Brad Binder, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι ο Joan Mir που βρήκε λύσεις στα προβλήματα που είχε στις ΕΔ3.

 

Λύσεις βρήκε, την κατάλληλα στιγμή, και ο Xavi Vierge που πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε όλο το διήμερο στην Jerez, ανεβαίνοντας στην 7η θέση.

 

Από την τρίτη σειρά θα ξεκινήσει και ο Sam Lowes, που δεν απέφυγε ακόμα μια πτώση φέτος, με τον Βρετανό πάντως να έχει δείξει έναν δυνατό ρυθμό στην Ισπανική πίστα.

 

Θέση στη δεκάδα διεκδίκησε και πήρε ο Romano Fenati με έναν από τους τελευταίους του γύρους. Ο Ιταλός κέρδισε για 2χιλ τον Mattia Pasini που πήρε τη 10η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Προβληματισμένος ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα