• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟSELAND: Ενοχλημένος για την ποινή.
Ο Βρετανός θεωρεί ότι η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν αυστηρή.
Νέα 19/10/2009 - 10:09

Ο James Toseland ήταν αρκετά απογοητευμένος λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε στο χθεσινό αγώνα. Οι αγωνοδίκες έκριναν ότι ο Βρετανός έκανε πρόωρη εκκίνηση και τον υποχρέωσαν να περάσει μέσα από τα pit.

 

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε στον Toseland και στην Laguna Seca, όμως σε αντίθεση με τον αγώνα της California, ο Βρετανός υπάκουσε στην τιμωρία και μπόρεσε έτσι να συνεχίσει τον αγώνα. Παρόλα αυτά, οι χειρονομίες και τα νεύματα που έκανε ο Toseland κατά τη διέλευσή του από τα pit έδειχναν ότι δε συμφωνούσε καθόλου με τη συγκεκριμένη απόφαση.

 

"Πραγματικά δυσκολεύομαι να περιγράψω πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι η απόφαση της τιμωρίας μου για πρόωρη εκκίνηση ήταν εξαιρετικά άδικη και είμαι πολύ απογοητευμένος. Είδα την εκκίνηση ξανά και ξανά στην τηλεόραση και πραγματικά δεν κατάλαβα τι έκανα λάθος", δήλωσε ο Toseland μετά το τέλος του αγώνα.

 

"Ήταν δύσκολο για εμένα να το αποδεχτώ, αλλά θα προσσπαθήσω να το αφήσω πίσω μου τώρα. Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ για τον αγώνα της Sepang, την επόμενη εβδομάδα. Εχτές ένιωθα ότι θα κάνω καλό αγώνα και ότι μπορούσα να διεκδικήσω έως και την πέμπτη θέση. Ο ρυθμός μου ήταν καλός και πιστεύω ότι θα είχα πραγματοποιήσει μια καλή επίδοση αν δε μου είχαν επιβάλει αυτή την ποινή", συμπλήρωσε ο Toseland που τερμάτισε τελικά 14ος.

 

Ο επικεφαλής της Tech 3, Herve Poncharal , συμφώνησε ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον Toseland ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. "Καταλαβαίνω απόλυτα την ενόχληση του James", δήλωσε ο Γάλλος. "Πήγα αμέσως στην Αγωνιστική Διεύθυνση για να δω τί είχε συμβεί και πιστεύω ότι η ποινή ήταν πολύ αυστηρή. Παρόλα αυτά, σεβαστήκαμε την απόφαση και πιστεύω ότι ο James θα ανταπαντήσει με έναν καλό αγώνα στη Μαλαισία."

Επόμενο άρθρο »

RIZLA SUZUKI: Σταθερά μετριότης.

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: "Δεν κατηγορώ τον Lorenzo."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα