• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: "Δεν κατηγορώ τον Lorenzo."
Ο Αμερικάνος σχολιάζει το ατύχημα στην πρώτη στροφή.
Νέα 19/10/2009 - 09:28

Ο Nicky Hayden είχε μια επαφή με τον Jorge Lorenzo, στον πρώτο κιόλας γύρο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα στο χθεσινό αγώνα της Αυστραλίας. Ο Αμερικάνος τερμάτισε τελικά 15ος.

 

Δεν είναι η πρώτη ατυχία τέτοιου τύπου που είχε φέτος ο Hayden: Στο Motegi εμβολίστηκε από τον Yuki Takahashi, στο Misano από τον Alex de Angelis και το κακό τρίτωσε εχτές, όταν ο διεκδικητής του Τίτλου, Jorge Lorenzo ακούμπησε το πίσω μέρος της Ducati του Αμερικάνου, στην πρώτη στροφή. Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα περιστατικά, ο Hayden κατάφερε να κρατηθεί πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά ο χαμένος χρόνος λόγω της εξόδου του, δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

 

"Μάλλον πραγματοποίησα την καλύτερη εκκίνησή μου, ολόκληρη τη φετινή σεζόν, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν είχα τύχη, εχθές. Δεν είμαι σίγουρος τι συνέβη στον Jorge – τον πέρασα καθαρά στην εκκίνηση και αμέσως μετά ένιωσα ένα έντονο χτύπημα. Και οι δύο μοτοσυκλέτες μας κατέληξαν εκτός πίστας", δήλωσε ο Nicky.

 

"Ευτυχώς κατάφερα να επιστρέψω στην πίστα, αλλά με τη μοτοσυκλέτα μου τραυματισμένη δεν κατάφερα να διεκδικήσω κάτι καλό. Σκέφτηκα να μπω στα pit και να αλλάξω μοτοσυκλέτα, αλλά υπήρχε πάντα το ενδεχόμενο της βροχής, που θα μας ανάγκαζε να τη χρησιμοποιήσουμε, οπότε δεν το έκανα", συμπλήρωσε ο Αμερικάνος.

 

"Είμαι απογοητευμένος διότι ένιωθα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με τον αγώνα. Όπως και να έχει, δεν κατηγορώ τον Jorge, διότι μάχεται για το Πρωτάθλημα. Προφανώς δεν είχε πρόθεση να συμβεί κάτι τέτοιο και ξέρω ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι στο χαρακτήρα του. Το καλό είναι ότι δεν τραυματίστηκα, κάτι που εύκολα θα μπορούσε να έχει συμβεί σε εκείνη τη στροφή. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Μαλαισίας, όπου ελπίζουμε να μην έχουμε παρόμοια απρόοπτα και να κάνουμε έναν καλό αγώνα", ολοκλήρωσε o Hayden.

 

"Ο Nicky ήταν πολύ άτυχος, ολοκληρη τη σεζόν", παρατήρησε ο επικεφαλής της Ducati, Livio Suppo. "Έκανε καταπληκτική εκκίνηση, αλλά για τρίτη φορά φέτος ενεπλάκη σε ένα ατύχημα για το οποίο δεν έφταιγε. Είναι κρίμα, διότι χωρίς αυτά τα άτυχα περιστατικά, ο Nicky θα ήταν σίγουρα στη δεκάδα του Πρωταθλήματος. Πραγματικά το αξίζει, διότι η βελτίωση της μοτοσυκλέτας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σε αυτόν", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

ΤΟSELAND: Ενοχλημένος για την ποινή.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Τυχερός που απέφυγα τον τραυματισμό."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα