• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Τυχερός που απέφυγα τον τραυματισμό."
Ο Ισπανός σχολιάζει το ατύχημά του.
Νέα 18/10/2009 - 13:08

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να τερματίσει στο σημερινό αγώνα της Αυστραλίας και κατά συνέπεια έμεινε πίσω στην κούρσα του Πρωταθλήματος με 38 βαθμούς, με μόλις δύο αγώνες να απομένουν.

 

Ο Ισπανός ακούμπησε με τη μοτοσυκλέτα του Nicky Hayden στην πρώτη στροφή και έχασε τον έλεγχο, σημειώνοντας πτώση. Έτσι, ο Rossi ανενόχλητος έκανε έναν υγιεινό περίπατο μέχρι τη δέυτερη θέση, πίσω από το νικητή του αγώνα Casey Stoner.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση αλλά ακούμπησα με τον Nicky διότι δεν περίμενα ότι θα φρέναρε τόσο νωρίς. Έτσι έχασα τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και έπεσα. Το μπροστινό μου φρένο έσπασε και δεν μπορούσα να επιβραδύνω πριν τη στροφή. Δοκίμασα να στρίψω, αλλά έχασα το πίσω ελαστικό και τελικά οδηγήθηκα εκτός πίστας. Χτύπησα λίγο στη μύτη μου και στα δάχτυλά μου, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα", δήλωσε ο Lorenzo.

 

"Αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Ήταν δύσκολο ούτως ή άλλως να πάρουμε τον Τίτλο. Το σημαντικότερο για εμένα είναι η υγεία μου, αλλά τώρα είμαι κάπως λιγότερο υγιής (little less healthy, όπως ακριβώς είπε ο Ισπανός)."

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: "Δεν κατηγορώ τον Lorenzo."

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Τα προβλήματα υγείας αποτελούν παρελθόν.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα