• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Τα προβλήματα υγείας αποτελούν παρελθόν.
Ο Αυστραλός φαίνεται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Νέα 18/10/2009 - 11:32

Ο Casey Stoner έκανε επίδειξη δύναμης στον αγώνα της πατρίδας του και έκλεισε οριστικά τα στόματα όσων τον θεωρούσαν τελειωμένο. Ο Αυστραλός πήρε τη νίκη στο Phillip Island για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Stoner για φέτος.

 

O αναβάτης της Marlboro Ducati Stoner πιέστηκε από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος, Valentino Rossi αλλά αντιστάθηκε και πήρε την καρώ σημαία με διαφορά 1.935 δευτερολέπτων. "Δεν είναι η χρονιά μας για να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα και είμαι λίγο απογοητευμένος γι' αυτό. Τουλάχιστον είχαμε έναν καλό αγώνα και μάθαμε αρκετά πράγματα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος", δήλωσε ο Stoner.

 

"Η επιστροφή μας στην Πορτογαλία συνοδεύτηκε από ένα καλό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ο αγώνας στο Estoril ήταν ουσιαστικά μια προθέρμανση, για τη σημερινή μας επίδοση. Όλο το σαββατοκύριακο προβληματιστήκαμε από την έλλειψη πρόσφυσης, αλλά νομίζω ότι όλοι οι αναβάτες αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και τελικά η μοτοσυκλέτα δούλεψε πολύ καλά", πρόσθεσε ο Αυστραλός.

 

"Από πλευράς φυσικής κατάστασης, μπόρεσα να έχω την ίδια απόδοση από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό και είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων. Το σώμα μου ανταποκρίνεται περίφημα και απόλαυσα κάθε γύρο του αγώνα. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι ξανά σε δράση και θέλω να ευχαριστήσω την Marlboro και όλη την ομάδα για τη στήριξη που μου δείχνει. Θα ήταν πολύ όμορφο αν έκλεινα τη χρονιά με τρεις συνεχόμενες νίκες στους τελευταίους αγώνες", ολοκλήρωσε ο Stoner.

Stoner 2
Stoner 2

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: "Τυχερός που απέφυγα τον τραυματισμό."

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Ελπίζει ακόμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα