• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Καμμία διαφορά...
Όποιο ελαστικό και να βάζαμε, το πρόβλημα ήταν ίδιο
Νέα 07/04/2018 - 11:08

Ο θριαμβευτής του Qatar Andrea Dovizioso, βρέθηκε στην τελευταία θέση των ΕΔ2 χτες, Μ. Παρασκευή, για τον δεύτερο Γύρο του MotoGP στην Αργεντινή.

 

Και ο «γρήγορος» γύρος του από τις ΕΔ1 ήταν αρκετός μόνο για να του δώσει την 15η θέση. Ο Ιταλός εξηγεί τα προβλήματα της Ducati στην Αργεντινή:

 

«Σίγουρα δεν το διασκέδασα στις ΕΔ2. Έκλεινα το γκάζι στην 4, στην ευθεία, στις επιταχύνσεις... η μοτοσυκλέτα κουνιόταν πολύ και ήταν τρομακτικό».

 

Πολύ απλά, το πρόβλημα όλων των Ducati στην Αργεντινή ήταν η έλλειψη πρόσφυσης. Πάντως ο Dovi δεν βλέπει να έρχονται οι λύσεις ούτε σήμερα ή αύριο.

 

«Είναι όπως και παλιά. Αυτές οι πίστες είναι δύσκολες για εμάς. Ήταν βρώμικη στην αρχή και αυτό είναι λογικό. Αλλά δεν θ’ αλλάξουν πολύ τα πράγματα, διότι το ελαστικό που πρέπει να βάλουμε είναι πολύ σκληρό».

 

«Υπάρχει έντονο σπινάρισμα και γλιστρήματα κι έτσι έπρεπε να φέρουν σκληρά ελαστικά κι έτσι είναι δύσκολο να βρεις πρόσφυση».

 

«Με κάθε λάστιχο που έβαζα δεν είχα πρόσφυση... δεν έκανε κάποια διαφορά. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποια ζεσταίνονται πιο γρήγορα από άλλα».

 

«Δεν θα βρούμε πρόσφυση μέσω των ελαστικών κι έτσι πρέπει να το κάνουμε με άλλον τρόπο».

 

Ο Dovi ελπίζει ότι σήμερα η βροχή θα μείνει μακριά και ότι θα έχουν τουλάχιστον άλλη μια περίοδο δοκιμών στο στεγνό.

 

«Φταίω κι εγώ όμως... σίγουρα. Δεν οδήγηση τέλεια τη μοτοσυκλέτα και δεν είχα κανονική αίσθηση για να πιέσω και να βγάλω χρόνο».

 

«Δεν είναι δικαιολογία αυτό, μόνο η πραγματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε κι ελπίζω αύριο να έχουμε τουλάχιστον μια περίοδο στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ήταν κι ο άνεμος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αν δεν ξεφύγει ο Marquez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα