• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ήταν κι ο άνεμος!
Πολλαπλασίασε τ’ αδύναμά μας σημεία
Νέα 07/04/2018 - 11:43

Πέρα από τη χαμηλή πρόσφυση της Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή, ο Jorge Lorenzo έβαλε κι άλλον έναν παράγοντα στα αίτια της άσχημης απόδοσης των GP18.

 

Η νεότερη έκδοση της Desmosedici βρέθηκε χτες, πρώτη ημέρα του 2ου Γύρου του Πρωταθλήματος, πίσω από τις GP17 των Rabat, Miller και Bautista.

 

«Ήταν οι συνθήκες σήμερα που έπαιξαν ρόλο αλλά και ο άνεμος που πολλαπλασίασε τα αδύναμά μας σημεία: ο μπροστινός τροχός δεν έμενε κάτω όπως με την παλιά μοτοσυκλέτα».

 

«Για παράδειγμα στην 4, πριν τη μεγάλη ευθεία, χάνω μισό δευτερόλεπτο επειδή δεν νοιώθω ασφάλεια ν’ ανοίξω το γκάζι. Αλλά και στην υπόλοιπη πίστα δεν ένοιωθα καλά. Περίεργες, ιδιαίτερες συνθήκες».

 

Αντίθετα με τις GP17, οι GP18 δεν φέρουν το αεροδυναμικό φέρινγκ ούτε και στην Αργεντινή. Ακόμα και ο Lorenzo που πέρυσι δεν το αποχωριζόταν, είναι στην πίστα με «γυμνή» μοτοσυκλέτα.

 

Όταν τον ρώτησαν αν θα βάλει το αεροδυναμικό φέρινγκ για να «κρατήσει» κάτω το μπροστινό τροχό της μοτοσυκλέτας του και να έχει καλύτερη απόδοση, ο Jorge είπε:

 

«Όχι... ας δούμε πως θα πάνε αύριο τα πράγματα ή στις επόμενες πίστες. Είναι ένα περίπλοκο θέμα αυτό, για την ώρα».

 

Τέλος, του ζήτησαν να πει κάτι περισσότερο για την κριτική που άσκησε στον Andrea Dovizioso, όμως ο Ισπανός δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω.

 

«Τώρα είμαστε σε αγωνιστικού ρυθμούς... είδατε τη συνέντευξη. Ποτέ δεν λέω ψέματα και πάντα λέω αυτό που σκέφτομαι κι αυτό που σκέφτομαι είναι η αλήθεια».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Σαν βάρκα η GP18!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Καμμία διαφορά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα