• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αν δεν ξεφύγει ο Marquez;
Θα έχουμε πάλι ένα μεγάλο γκρουπ μπροστά
Νέα 07/04/2018 - 10:21

Με δεδομένες τις δυσκολίες της Yamaha που έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από τα χειμερινά τεστ, ο Valentino Rossi ήταν αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοσή του στην Αργεντινή.

 

Η πρώτη ημέρα του τριημέρου βρήκε τον Ιταλό θρύλο να έχει την έβδομη θέση κι ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ένα σωστό set-up για το πίσω μαλακό ελαστικό.

 

«Υπάρχουν λιγότερα σαμαράκια και αυτό είναι καλό. Η Michelin ανησυχούσε, αλλά τελικά η πρόσφυση στο παλιό και στο καινούργιο κομμάτι είναι ίδια», είπε αναφορικά με την επιλογή της Michelin να φέρει 4 ελαστικά μπροστά και πίσω για τον Αγώνα.

 

«Έχω καλό ρυθμό, νοιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα και ειδικά με τα ελαστικά Αγώνα. Δυστυχώς έχω πρόβλημα με τα μαλακά ελαστικά. Περίμενα ότι θα βελτιωθώ περισσότερο».

 

«Θα δούμε... αύριο στις κατατακτήριες δεν ξέρουμε τη δυναμική μας και ποιό ελαστικό να βάλουμε. Αλλά βέβαια είναι ακόμα νωρίς. Οι χρόνοι θα πέσουν και η πρόσφυση θ’ ανέβει».

 

«Συνήθως έτσι γίνεται και μόλις βελτιωθεί η πρόσφυση όλοι είμαστε πιο κοντά. Είδα όμως πολύ δυνατό τον Marquez σήμερα. Είναι το φαβορί και ο πιο γρήγορος. Πρέπει να δουλέψουμε και προβλέπω άλλον έναν Αγώνα με μεγάλο γκρουπ μπροστά, αν δεν ξεφύγει ο Marquez».

 

Στο Qatar η Ducati ήταν δυνατές, ενώ στην Αργεντινή, τρεις εβδομάδες μετά, τα προβλήματα είναι πολλά. Ο Vale έχει τονίσει στο παρελθόν ότι όλα αλλάζουν από πίστα σε πίστα κι έτσι πρέπει να περιμένουμε ένα Πρωτάθλημα αντίστοιχο του ’17.

 

«Ναι, έτσι νομίζω. Όλα είναι απρόβλεπτα. Η Ducati με ακριβώς τους ίδιους αναβάτες, μοτοσυκλέτες κτλ ήταν δυνατή στο Qatar κι εδώ έχουν πολλά προβλήματα».

 

«Θα κυλήσει η σεζόν όπως πέρυσι... με σκαμπανεβάσματα  για όλους. Ακριβώς όπως πέρυσι».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Καμμία διαφορά...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Όλα καλά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα