• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Τι ακούσαμε στη συνέντευξη τύπου.
Oι κυριότερες δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Νέα 03/10/2009 - 18:05

Jorge Lorenzo

 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα παρουσία μας στο Estoril. Επίσης, είμαι χαρούμενος που βελτίωσα το προσωπικό μου ρεκόρ, για pole position σε μια χρονιά. Έχουμε καλό ρυθμό, αλλά σίγουρα η μάχη θα είναι σκληρή. Οι τέσσερις πρώτοι αναβάτες κινούνται σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, και η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους. Έχω ακόμα μια μικρή ενόχληση στον ώμο, αλλά γενικά νιώθω καλά. Ελπίζω αύριο να νικήσω."

 

Valentino Rossi

 

"Βελτιωθήκαμε από χτες, αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Τα προβλήματα στο φρενάρισμα έχουν λυθεί ως ένα σημείο, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη πρόσφυση στις εξόδους των αργών στροφών. Έχουμε καλό ρυθμό, αλλά πρέπει να βρούμε κι άλλη ταχύτητα, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη αύριο. Πάντως, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες. Για τον αγώνα, δεν πρέπει κανείς να ξεγράψει ούτε τον Casey, ούτε τον Dani. Είδαμε πως είναι πολύ γρήγοροι, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμών."

 

Casey Stoner

 

"Δεν περίμενα να τα πάμε τόσο καλά, μετά από τόσο μεγάλη αποχή από τους αγώνες. Αισθάνομαι καλά και είμαι ικανοποιημένος από το ρυθμό μου. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε καλή παρουσία και στον αυριανό αγώνα. Ήταν άσχημο να κάθομαι σπίτι χωρίς να κάνω τίποτα, αλλά νιώθω ότι έχω επιστρέψει δυνατός και ανταγωνιστικός."

 

Hector Barbera

 

"Είμαι σε καλή κατάσταση και αισθάνομαι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα. Σίγουρα όμως, η νίκη δε θα είναι κάτι εύκολο, διότι είδαμε πως αρκετοί αναβάτες κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς."

 

Julian Simon

 

"Αύριο κυρίως με ενδιαφέρει να έχω καλό ρυθμό. Αν δεν καταφέρω να νικήσω, θα προσπαθήσω να πάρω τους περισσότερους βαθμούς. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να κατακτήσω αύριο το Πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο θεωρώ πιο πιθανό να συμβεί στο Phillip Island."

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Honda και Repsol ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο SPIES θα τρέξει ως wild card στη Valencia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα