• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Honda και Repsol ανανεώνουν τη συνεργασία τους.
Επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης.
Νέα 03/10/2009 - 09:07

Το HRC ανακοίνωσε με μεγάλη ικανοποίηση, το Σάββατο στην Πορτογαλία, την ανανέωση της συνεργασίας με την Repsol για το 2010. O Ισπανικός πετρελαϊκός γίγαντας αποτελεί το βασικό χορηγό της εργοστασιακής ομάδας της Honda. Η παραπάνω συνεργασία έχει ξεκινήσει από το 1995 και έχει συνοδευτεί από 9 Παγκόμια Πρωταθλήματα και 98 νίκες. Ταυτόχρονα με τη χορηγία της ομάδας, η Repsol είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής καυσίμων και λιπαντικών του HRC.

 

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την ανανέωση της συνεργασίας του HRC με την Repsol. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια μαζί έχουμε καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων μοτοσυκλέτας. Αυτό φυσικά οφείλεται σε μεγάλο μέρος στο ότι η Repsol αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Πρόσφατα, ήμασταν μακριά από το στόχο μας που είναι πάντα η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, το 2010 θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ξαναφέρουμε τον Τίτλο στην Honda, με νέα ενέργεια και στοχοπροσήλωση", δήλωσε ο Tetsuo Suzuki, πρόεδρος του HRC.

 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώνουμε την επιτυχημένη μας σχέση με το HRC, η οποία συνοδεύεται από δεκαπέντε χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Ελπίζουμε ότι το 2010 θα είναι η χρονιά το δέκατου μας τίτλου. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τους δύο ικανούς αναβάτες μας, τον Dani Pedrosa και τον Andrea Dovizioso. Από την άλλη πλευρά, αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμάς και από τεχνικής άποψης. Η δουλειά μας με την Honda μας βοηθάει σημαντικά να εξελίξουμε τα λιπαντικά μας. Τα προϊόντα που προκύπτουν κυκλοφορούν στην αγορά, και βοηθούν στο να έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τους πελάτες μας", δήλωσε η Begona Elices, επικεφαλής επικοινωνίας της Repsol.

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Ο καιρός παίζει παιχνίδια.

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Τι ακούσαμε στη συνέντευξη τύπου.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα