• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο SPIES θα τρέξει ως wild card στη Valencia!
Στην πίστα Ricardo Tormo ο Τεξανός θα οδηγήσει για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha...
Νέα 03/10/2009 - 17:03
Tις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ως φήμη στο paddock, να όμως που έρχεται και η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη.

Ο Ben Spies ο οποίος από του χρόνου μετακομίζει στα MotoGP, θα συμμετάσχει ως wild card στον τελευταίο αγώνα της σεζόν που θα διεξαχθεί στη Valencia στις 8/11, όπως δήλωσε το Σάββατο το πρωί ο επικεφαλής της Monster Tech 3 Yamaha, Herve Poncharal. Αργότερα μέσα στη μέρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha η οποία αναφέρει πως ο 25χρονος οδηγός θα αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα στη Valencia και όχι την Tech 3, ενώ θα οδηγήσει μοτοσυκλέτες δοκιμών που θα έρθουν από την Ιαπωνία.

Το Πρωτάθλημα των Superbike θα έχει ολοκληρωθεί -η αυλαία πέφτει στις 25/10 στην πίστα του Portimao- και έτσι ο Τεξανός θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από τη YZR-M1.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης ενόψει της νέας σεζόν είναι περιορισμένο σε μια προσπάθεια μείωσης των εξόδων.

Για έναν rookie όπως ο Spies (σ.σ. εντάξει είναι υποψιασμένος αφού έχει τρέξει σε τρεις αγώνες πέρσι με την Suzuki, αλλά εδώ μιλάμε για άλλη ομάδα και άλλη μοτοσυκλέτα), το να πάρει μέρος σε ένα αγωνιστικό τριήμερο είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα μπορέσει να γνωρίσει τη μοτοσυκλέτα του και να τη φέρει στα μέτρα του, ώστε στις δοκιμές που θα ακολουθήσουν να ασχοληθεί με πιο ουσιώδη θέματα.

Με την ευκαιρία σας θυμίζουμε και το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών ενόψει του 2010:
9-10 Νοεμβρίου (2009) Spain/Valencia
5-7 Φεβρουαρίου (2010) Qatar/Losail
24-26 Φεβρουαρίου (2010) Sepang/Malaysia
17-19 Μαρτίου (2010) Qatar/Losail

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Τι ακούσαμε στη συνέντευξη τύπου.

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Ο Lorenzo στην pole position.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα