• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σοκ: Αιφνίδιος θάνατος του Kiefer!
Αποσύρθηκε η ομάδας της Kiefer
Νέα 27/10/2017 - 09:39

Άσχημα νέα έρχονται από την πίστα της Sepang στην Μαλαισία, με τον ιδιοκτήτη της Kiefer Racing, Stefan Kiefer, να χάνει αναπάντεχα τη ζωή του.

 

Τα νέα έγιναν γνωστά ξημερώματα Παρασκευής, λίγο πριν οι οδηγοί όλων των κατηγοριών μπουν στην πίστα της Sepang για τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά.

 

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ομάδα του Stefan Kiefer στη μεσαία κατηγορία, η Kiefer Racing, αποσύρθηκε εις ένδειξη πένθους από το GP της Μαλαισίας.

 

Ο Kiefer ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο στο paddock, που ξεκίνησε ως οδηγός στο Γερμανικό Yamaha Castrol Cup κάνοντας καλές εμφανίσεις το 1989 και 1990.

 

Τα πρώτα του βήματα ως ιδιοκτήτης της Kiefer Racing τα έκανε το 1996 στο ADAC Junior Cup.

 

Το 2003 η ομάδα μπήκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και η πρώτη νίκη ήρθε το 2008 με τον Stefan Bradl στα 125cc. Ο Bradl πήρε μια 2η νίκη την ίδια χρονιά, τερματίζοντας 4ος στο Πρωτάθλημα.

 

Το 2010 η ομάδα πήρε και την πρώτη της νίκη στη μεσαία κατηγορία, πάλι με τον Stefan Bradl στο Estoril και μπήκαν οι βάσεις για τον πρώτο Τίτλο της ομάδας με τον Bradl, το 2011.

 

Ακολούθησε ακόμα ένας Τίτλος για την ομάδα, αυτός του 2015 με τον Danny Kent στο Πρωτάθλημα της Moto3.

 

Η ομάδα έχει παρουσία στο Πρωτάθλημα της Moto2 φέτος, με αιχμή του δόρατος τον Dominique Aegerter που κέρδισε στο Misano, αλλά έχασε τη νίκη στα χαρτιά.

Επόμενο άρθρο »

Sepang MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα