• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΕΔ2
Πρώτος στη βροχή ο Canet
Νέα 27/10/2017 - 09:20

Χρόνο στο βρεγμένο είχαν οι αναβάτες της Moto3 στα δεύτερα ελεύθερα της ημέρας, με τον Aron Canet να παίρνει την πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός της Estrella Galicia έκανε σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό στο βρεγμένο, κρατώντας με την Honda του την πρώτη θέση, μπροστά από τρεις ΚΤΜ.

 

Δεύτερος - και μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή - ήταν ο Bo Bendsneyder, ενώ ελάχιστα πίσω του, στην τρίτη θέση, βρέθηκε ο Nicolo Bulega.

 

Ο τελευταίος γύρος του Niccolo Antonelli ανέβασε τον Ιταλό οδηγό στην 4η θέση, με τον Enea Bastianini να ακολουθεί.

 

Ο Ιταλός ήταν πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Canet, λίγα λεπτά πριν το τέλος, όμως τελικά υποχώρησε στην 5η θέση και η Estrella Galicia δεν έκανε το 1-2.

 

Ο ντόπιος αναβάτης, ο Adam Norrodin, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, με τον John McPhee να ξεπερνά με τον τελευταίο του χρονομετρημένο γύρο τον Joan Mir.

 

Εντυπωσιακός ήταν στο βρεγμένο ο Kasma Daniel Kasmayudin! Ο 17χρονος οδηγός από την Μαλαισία κάνει έκτακτη συμμετοχή στην Moto3 και παράλληλα ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Το πρωί στο στεγνό δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο στη βροχή ο Kasma ήταν εξαιρετικός και παρά το ότι έκανε τους λιγότερους γύρους από κάθε άλλον, πέτυχε τον 9ο καλύτερο χρόνο!

 

Τέλος, η Mahindra κατάφερε να έχει μοτοσυκλέτα της στη δεκάδα, χάρη στο χρόνο του Manuel Pagliani.

Επόμενο άρθρο »

Σοκ: Αιφνίδιος θάνατος του Kiefer!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα