• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang MotoGP: ΕΔ2
Δυνατός και στο βρεγμένο ο Dovi
Νέα 27/10/2017 - 10:22

Τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας έγιναν στο βρεγμένο και σ’ αυτές τις συνθήκες ξεχώρισε ο Andrea Dovizioso και η Ducati του.

 

Ο Ιταλός, νικητής πέρυσι σε τέτοιες συνθήκες στην Μαλαισία, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 2:11.640 στον τελευταίο γύρο της πρώτης του εξόδου.

 

Ήδη με αυτό το χρόνο έκανε μια πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, μια διαφορά που έμεινε μέχρι το τέλος περίπου στο μισό δευτερόλεπτο.

 

Ο Dovi δοκίμασε το νέο aero-fairing της Ducati και μ’ αυτό ήταν πολύ δυνατός καθώς και στη δεύτερή του έξοδο έκανε χρόνο στο 2:11.

 

Πίσω του πήρε θέση ο Marc Marquez. Ο 24χρονος οδηγός της Repsolo Honda δεν έκανε χρόνο στο 2:11, όμως ήταν πολύ πιο σταθερός στο 2:12, έχοντας εφτά στους 13 γύρους σ’ αυτό το όριο.

 

Οι δυο διεκδικητές του Τίτλου ήταν και οι μόνοι με διαφορά στο ίδιο δευτερόλεπτο, ενώ να σημειωθεί ότι όλοι οι αναβάτες χρησιμοποίησαν τα μεσαία βρόχινα ελαστικά της Michelin.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Jorge Lorenzo με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από τον ομόσταυλό του, με τον Ισπανό να κρατά πίσω του τον Vinales.

 

Ο Maverick ήταν η καλύτερη Yamaha, με διαφορά στα δυο δέκατα από τον Valentino Rossi που έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ανεβάζοντας την απόδοσή του στο τέλος του 45λεπτου.

 

Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Danilo Petrucci, που ήταν η τρίτη Ducati στην πρώτη πεντάδα, δείχνοντας πόσο ταιριάζει η Sepang στις κόκκινες μοτοσυκλέτες.

 

Ο δεύτερος στο στεγνό Alvaro Bautista ήταν δυνατός και στο βρεγμένο, σημειώνοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

 

Ο προτελευταίος γύρος του Alex Rins τον ανέβασε στην 8η θέση και για 67χιλ του δευτερολέπτου κέρδισε τον ομόσταυλό του, τον Andrea Iannone.

 

Και οι δυο Suzuki ήταν στη δεκάδα, στην οποία πήρε θέση και η Aprilia χάρη στις προσπάθειες του Sam Lowes.

 

Η καλύτερη KTM ήταν του Pol Espargaro στην 16η θέση, κερδίζοντας για ένα τέταρτο του δευτερολέπτου τον Bradley Smith.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Σοκ: Αιφνίδιος θάνατος του Kiefer!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα