• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island Φωτογραφικό
Ο αγώνας της Αυστραλίας σε 16 εικόνες
Νέα 24/10/2017 - 11:50

Ο υπέροχος αγώνας της Αυστραλίας κατάφερε κάτι το μοναδικό, καθώς το φανταστικό θέαμα που μας προσέφερε άφησε σε δεύτερη μοίρα την υπόθεση του Τίτλου.

 

Οι μάχες που δόθηκαν μέσα στην καταπληκτική πίστα του Phillio Island θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μας, ως ένας από τους πιο ωραίους αγώνες στην ιστορία του αθλήματος.

 

Ο Marc Marquez κατάφερε στο τέλος να είναι αυτός ο μεγάλος κερδισμένος, κατακτώντας την έκτη φετινή του νίκη.

 

Παράλληλα πήρε κι ένα πάρα πολύ σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τον τέταρτο Τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία, στα πέντε χρόνια που αγωνίζεται σ’ αυτή.

 

Σε συνδυασμό με την πολύ άσχημη εμφάνιση όλων των Ducati στην Αυστραλία (και κυρίως του Dovi που ενδιέφερε περισσότερο τον Marc) το προβάδισμά του στη βαθμολογία αυξήθηκε.

 

Επιπλέον είχαμε την εξαιρετική εμφάνιση των Yamaha στο στεγνό - αλλά και στο βρεγμένο το πρωί της Κυριακής με τον Vinales - με τους μπλε να επιστρέφουν στο βάθρο μετά από τρεις αγώνες.

 

Όπως τόνιζε και ο ίδιος ο Marc χτες, τα πανηγύρια δεν θα κρατήσουν παρά μόνο για μερικές ώρες, καθώς αυτό το Σ/Κ ακολουθεί ο Γύρος της Μαλαισίας.

 

Εμείς σας αφήνουμε με 16 φωτογραφίες από τον αγώνα του Phillip Island, τον καλύτερο αγώνα της σεζόν, για να θυμηθούμε και τα λόγια του Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είναι δύσκολο για τον Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ο Πρωταθλητής της Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα