• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είναι δύσκολο για τον Dovi
Μεγάλη η διαφορά και μόνο 2 Αγώνες...
Νέα 24/10/2017 - 13:11

Μετά το Γύρο της Αυστραλίας, ο Τίτλος απομακρύνθηκε σε σημαντικό βαθμό από τα χέρια του Dovizioso, λέει ο Valentino Rossi.

 

Ο Dovi δεν μπορούσε κάτι καλύτερο από την 13η θέση - το χειρότερό του φετινό αποτέλεσμα με διαφορά - την ώρα που ο Marquez έπαιρνε τη νίκη και τους 25β.

 

Έτσι αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στο -33 και πλέον απομένουν μόνο δυο Αγώνες για το τέλος του φετινού τρομερού Πρωταθλήματος.

 

Ο Vale, που έκανε καταπληκτικό αγώνα στην Αυστραλία και πήρε τους 20β της δεύτερης θέσης, λέει ότι πλέον η διαφορά του Marc είναι πολύ μεγάλη για τον Dovi.

 

«Τώρα η διαφορά του Dovi από την κορυφή είναι πολύ μεγάλη και πλέον μένουν μόνο δυο αγώνες», τονίζει ο Vale.

 

Την ίδια ώρα τον ρώτησαν αν θα έπρεπε ο φανταστικός στην Αυστραλία Zarco, να έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2018, όπως π.χ. ο  Petrucci.

 

«Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα ήταν καλή ιδέα! Ναι, μπορεί να γίνει, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να έχει τη δική μας μοτοσυκλέτα», ήταν η απάντησή του.

 

Η γνώμη του Vinales ήταν διαφορετική:

 

«Ένας τρίτος οδηγός θα σήμαινε κι άλλη εμπειρία και ο Zarco οδηγεί καλά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και θα είχε ενδιαφέρον».

 

«Αλλά, όπως λέει και ο Valentino, κάποιες φορές μπερδεύεται. Νομίζω όμως ότι μπορεί να δουλέψει κι ελπίζω να έχουμε άλλη μια μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Ο Marquez είναι ο δυνατότερος

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα