• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SPIES: Ανακοινώνεται από την Tech 3 Yamaha;
Ποιό θα είναι το μέλλον του Αμερικάνου;
Νέα 29/09/2009 - 08:27

H υπόθεση του Ben Spies ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσημα από την Yamaha ότι ο Αμερικάνος θα αγωνίζεται στα WSBK για την επόμενη χρονιά. Παρόλα αυτά υπάρχουν έντονες φήμες ότι ο Spies θα είναι ο team mate του Colin Edwards στην ομάδα της Tech3 Yamaha, για το 2010. Οι διαψεύσεις από την Yamaha, τον ίδιο τον Spies και την μητέρα του (και manager του), Mary απλά έριξαν λάδι στη φωτιά.

 

Σε ερώτηση που δέχτηκε μετά τον αγώνα της Imola, σχετικά με μετάβασή του στα MotoGP, ο Spies απάντησε λακωνικά ότι προς το παρόν δεν του επιτρέπεται να ανακοινώσει κάτι. Κατ' αυτό τον τρόπο, ο Αμερικάνος δημιούργησε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά και φημολογίες.

 

Κάποιοι Ιταλοί δημοσιογράφοι ήταν τόσο βέβαιοι για τη μετάβαση του Spies στα MotoGP, που έγραψαν ότι η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα της Imola. Φυσικά, κάτι τέτοιο δε συνέβη, οι σχετικές όμως συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει.

 

Στον τελευταίο αγώνα, ο Spies έχασε την πρωτοπορία του Πρωταθλήματος από τον Nori Haga, κάτι που πιθανόν να έκανε την Yamaha να αναβάλει την προγραμματισμένη της ανακοίνωση. Ο ξένος τύπος πάντως επιμένει ότι η ανακοίνωση δε θα καθυστερήσει πολύ, και ότι ο James Toseland θα πάρει τη θέση του Spies στην ομάδα WSBK της Yamaha, με team mate τον Cal Crutchlow.

 

Φαίνεται λοιπόν, πως η επισημοποίηση του γάμου Ben Spies -Tech 3 Yamaha είναι απλά θέμα χρόνου. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις αυτού του πολύκροτου μεταγραφικού σήριαλ.

Ben Spies 2
Ben Spies 2

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Περιμένει σκληρή μάχη μέχρι τέλους.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, η περσινή νίκη στο Estoril."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA