• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, η περσινή νίκη στο Estoril."
Ο Ισπανός αναπολεί τον περσινό αγώνα.
Νέα 29/09/2009 - 07:16

Ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στην πίστα όπου πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στα MotoGP, στον τρίτο μόλις αγώνα που έτρεξε. Ο νεαρός Ισπανός ξεκίνησε το περσινό Πρωτάθλημα με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, παίρνοντας τρεις pole position και τρία βάθρα, στους τρεις πρώτους αγώνες. Μάλιστα, κατόρθωσε να φύγει με την καρώ σημαία από την Πορτογαλική πίστα.

 

Μια σειρά τραυματισμών είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τον Ισπανό, ο οποίος έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2009 για να αποδείξει την πραγματικά μεγάλη του αξία. Αυτό το σαββατοκύριακο πηγαίνει στο Estoril όντας δεύτερος στη βαθμολογία, με δέκα βάθρα και τρεις νίκες φέτος.

 

Ο νεαρός αναβάτης της Fiat Yamaha βρίσκεται 30 βαθμούς πίσω από τον ομόσταβλό του, Valentino Rossi με τέσσερις αγώνες να απομένουν. Στόχος του είναι να κρατήσει την ελπίδα του τίτλου ζωντανή μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος. "Τώρα πηγαίνουμε στο Estoril, όπου πέρσι είχα μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου", δήλωσε ο Lorenzo που πέρασε τη μικρή διακοπή του Πρωταθλήματος, μετά το Misano, στην Mallorca με την οικογένειά του.

 

"Στο παρελθόν οι επιδόσεις μου στο Estoril δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, πέρσι όμως έκανα καταπληκτικό αγώνα. Φέτος τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν τα ίδια ελαστικά και βρισκόμαστε στον επίλογο του Πρωταθλήματος", σχολίασε ο Jorge. "O στόχος μου είναι να έχω ένα καλό αγωνιστικό σαββατοκύριακο ώστε να κρατήσω ζωντανό το παιχνίδι του τίτλου. Επίσης είμαι χαρούμενος διότι ο Casey (Stoner) αναμένεται να επιστρέψει. Αυτό φυσικά είναι μια ακόμα πρόκληση για εμάς.

 

"Πέρσι στο Estoril ο Jorge κατέκτησε την πρώτη νίκη του, μια επίδοση που δύσκολα θα ξεχάσουμε", σχολίασε ο team manager Daniele Romagnoli. "Δεν είναι η αγαπημένη του πίστα αλλά πέρσι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και θεωρούμε ότι μπορεί να επαναλάβει την επίδοση αυτή και φέτος. Πιστεύω ότι το να διατηρηθεί κοντά στην κούρσα του Πρωταθλήματος, είναι κάτι που όλοι οι φίλοι των MotoGP επιθυμούν."

Επόμενο άρθρο »

SPIES: Ανακοινώνεται από την Tech 3 Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSΑ: "Φρένα και ανωμαλίες στην άσφαλτο χαρακτηρίζουν το Estoril."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA