• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Περιμένει σκληρή μάχη μέχρι τέλους.
Ο Ιταλός προετοιμάζεται για την επίθεση των αντιπάλων του.
Νέα 29/09/2009 - 08:30

Ο Valentino Rossi πηγαίνει στο Πορτογαλικό Grand Prix περιμένοντας ένα σκληρό αγώνα. Ο Ιταλός θέλει να διευρύνει τη διαφορά 30 βαθμών που έχει από τον Lorenzo, ώστε να απλοποιήσει την υπόθεση "Τίτλος". Επίσης, περιμένει με ενδιαφέρον την επιστροφή του Casey Stoner.

 

Ο Rossi είχε σχεδόν ένα μήνα να απολαύσει την έκτη νίκη του για φέτος, στο Misano. "Ήταν καλοδεχούμενη η διακοπή μετά τον αγώνα του Misano. Αυτή τη στιγμή έχω ένα μικρό προβάδισμα και είμαι έτοιμος να ριχτώ στη μάχη. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος και είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά όπως είδαμε και νωρίτερα μέσα στη σεζόν τα πάντα μπορούν να συμβούν και είναι πολύ νωρίς για να ανακηρύξουμε κάποιον Πρωταθλητή. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες είναι σε πίστες που μου αρέσουν και στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς", δήλωσε ο Ιταλός.

Rossi 2
Rossi 2

 

Ο Rossi έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο Estoril, έχοντας ανέβει στο βάθρο και τις εννιά φορές που έχει επισκεφτεί την πίστα σαν αγωνιζόμενος. Μάλιστα, έχει πάρει την καρώ σημαία πέντε φορές. Πέρσι όμως, τερμάτισε πίσω από τους Lorenzo και Pedrosa, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τότε ελαστικά της Michelin.

 

"Πέρσι δυσκολεύτηκα λίγο στο Estoril, είναι όμως μια πίστα που μου αρέσει πολύ και είχα καλές επιδόσεις εκεί. Συνήθως οι μάχες είναι κλειστές και διαρκούν μέχρι τέλους. Ελπίζω και φέτος να είναι έτσι", είπε ο Rossi.

 

Στο Estoril έχει προγραμματιστεί και η επιστροφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2007, Casey Stoner, ο οποίος έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες, ταλαιπωρημένος από προβλήματα υγείας. "Ελπίζω να δω τον Casey να επιστρέφει σε καλή κατάσταση, διότι πραγματικά η απουσία του είναι φανερή στο Πρωτάθλημα", τόνισε ο Valentino.

 

"Περιμένουμε μια δυνατή μάχη με τον Jorge και επίσης με τον Stoner και τον Pedrosa", επιβεβαίωσε ο team manager Davide Brivio. "Πέρσι πήγαμε χειρότερα από ότι επιθυμούσαμε στο Estoril, φέτος όμως που όλοι έχουν τα ίδια ελαστικά ξέρουμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ έντονος. Πραγματικά ανυπομονούμε για τον αγώνα."

Επόμενο άρθρο »

STONER: Επιστρέφει στο Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: Ανακοινώνεται από την Tech 3 Yamaha;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA