• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Επιστρέφει στο Estoril
Είναι επίσημο!
Νέα 29/09/2009 - 08:43

Ο Casey Stoner θα επιστρέψει στη δράση, στο Grand Prix του Estoril αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Το αφεντικό της Ducati, Livio Suppo, επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός Αυστραλός θα επιστρέψει στο grid, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 ταλαπωρήθηκε όλη τη χρονιά από προβλήματα υγείας και κόπωση, που του στέρησαν κάθε επλίδα για τον Τίτλο. Τίποτα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα σχετικά με την ανάρρωση του Stoner, ούτε και με τα ακριβή αίτια της ασθένειάς του.

 

Ο Suppo δήλωσε σχετικά: "Ο Casey έφτασε στην Ευρώπη σήμερα το πρωί, στην Ελβετία, και ανταλλάξαμε γραπτά μηνύματα. Με διαβεβαίωσε ότι είναι καλά, και τώρα περιμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται. Σίγουρα η φυσική του κατάσταση δε θα είναι κορυφαία, οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους αγώνες σαν προπόνηση για το Πρωτάθλημα του 2010. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον Casey να προσαρμοστεί πάνω στη μοτοσυκλέτα, για την επόμενη χρονιά. Οι προσδοκίες μας προς το παρόν είναι χαμηλές και δε θέλουμε να ασκήσουμε πίεση στον Casey", σχολίασε ο Ιταλός.

 

"Το θέμα δεν είναι να επιστρέψουμε και να νικήσουμε τους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι γι' αυτό. Ο στόχος μας είναι να βεβαιωθούμε ότι ο Casey είναι άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα", ολοκλήρωσε ο Suppo.

Επόμενο άρθρο »

ESTORIL: τι έγινε στον αγώνα του 2008;

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Περιμένει σκληρή μάχη μέχρι τέλους.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα