• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: Αγώνας
Οδοστρωτήρας Luthi!!
Νέα 06/08/2017 - 16:16

Το σπριντ των μόλις έξι γύρων (!) του αγώνα της μεσαίας κατηγορίας, βρήκε νικητή τον εντυπωσιακό Tom Luthi!

 

Ο αγώνας της κατηγορίας ξεκίνησε στο στεγνό, αλλά πριν συμπληρωθεί ο όγδοος γύρος του, υπήρξε διακοπή λόγω βροχής.

 

Η πρόσφυση στην πίστα άλλαξε, αλλά το νερό δεν ήταν αρκετό εν τούτοις όλοι βγήκαν με τα βρόχινα της Dunlop για τον σύντομο αγώνα.

 

Οι θέσεις τους στο σχηματισμό εκκίνησης βασίστηκαν στα αποτελέσματα του έβδομου γύρου και ο Luthi θα ξεκινούσε από την τρίτη σειρά.

 

Και τι εκκίνηση έκανε ο Ελβετός!! Με τρομερή αποφασιστικότητα, τους πέρασε όλους και στην 1 ήταν αυτός που έστριψε μπροστά!!

 

Συνεχώς μεγάλωνε τη διαφορά του κι έδειξε σε όλους ότι ήταν στο δικό του κόσμο! Η παρουσία του αυτή είχε όμως εξήγηση.

 

Στο ζέσταμα το πρωί, όταν επίσης ήρθε ένα ελαφρύ ψιλόβροχο για να φέρει λίγο νερό στην πίστα, ο Luthi ήταν ο ταχύτερος σε αυτές τις συνθήκες.

 

Αυτό εκμεταλλεύτηκε και πήρε μια σπουδαία νίκη, που τον αφήνει μόλις 17β πίσω από τον Morbidelli, που ήταν ο μεγάλος χαμένος σήμερα. Ο Morbido πήρε την 8η θέση.

 

Στο βάθρο των νικητών ήταν και ο Alex Marquez που πάλεψε για τη νίκη, αλλά δεν μπορούσε παρά να υποκλιθεί στην ανωτερότητα του Luthi, που κέρδιζε για πρώτη φορά μετά το Phillip Island πέρυσι.

 

Μαζί τους, στο τρίτο σκαλί, ένας απογοητευμένος Miguel Oliveira, ο οποίος ήταν πολύ γρήγορος στις βρεγμένες ΕΔ1, αλλά τότε το νερό στην πίστα ήταν περισσότερο.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα