• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Αγώνας
Στο +42 ο Joan Mir!
Νέα 06/08/2017 - 14:52

Η ανωτερότητα του Joan Mir ήταν φανερή στις τελευταίες στροφές του τελευταίου γύρου του αγώνα και χάρισε στον νεαρό Ισπανό μια πολύ σημαντική 6η φετινή νίκη.

 

Ο Mir ήταν πάντα στο μπροστινό γκρουπ των Guevara, Bendsneyder και Fenati κάνοντας μόνο στο τέλος την κίνησή του για να περάσει 1ος μετά από ωραία κίνηση στην 9η στροφή της πίστας.

 

Ο Ισπανός, που έχει δείξει ότι στα τελευταία στάδια του αγώνα είναι πάρα πολύ δυνατός, κατάφερε να κρατήσει πίσω του - για τρία δέκατα - τον Romano Fenati και να διευρύνει στους 42β τη διαφορά του από τον Ιταλό.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε σε βρεγμένη πίστα, η αγωνιστική γραμμή της οποίας όμως στο τέλος είχε σχεδόν καθαρίσει ολόκληρη.

 

Ο Fenati κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη, καθώς τόσο αυτός όσο και ο Mir ανέβασαν πολύ το ρυθμό τους στους τελευταίους γύρους, ξεφεύγοντας από τους Bendsneyder και Guevara.

 

Οι δεδομένες συνθήκες όμως της πίστας ήταν πολύ δύσκολες και ο Fenati είχε ένα μικρό γλίστρημα  στο τέλος, στο άνοιγμα του γκαζιού, που τον έκανε να συμβιβαστεί για μια ακόμη φορά με τη 2η θέση.

 

Για τον άσο της Marinelli Rivacold ήταν η 4η συνεχόμενη φορά που τερματίζει δεύτερος.

 

Εν τω μεταξύ ένας εντυπωσιακός Aron Canet ολοκλήρωνε με τον καλύτερο τρόπο την τρομερή του αντεπίθεση!

 

Ο Ισπανός ήταν 17ος στο σχηματισμό εκκίνησης και έχασε έδαφος στην αρχή, μένοντας μόλις 20ος μετά τον πρώτο γύρο. Όμως δεν το έβαλε κάτω.

 

Αποκτώντας καλύτερη αίσθηση στη συνέχεια, ο Ισπανός ανέβασε πολύ τους χρόνους του και έδειχνε ότι σύντομα θα έφτανε το μπροστινό γκρουπ.

 

Το κατάφερε και πήρε το βάθρο, αν και δεν είχε δυνάμεις και χρόνο για να κυνηγήσει τους δυο οδηγούς μπροστά του.

 

Εξαιρετική παρουσία για τον Bo Bendsneyder, με τον Ολλανδό να χάνει στο τέλος το βάθρο από τον καλύτερο Canet, ενώ πολύ καλή ήταν και η 5η θέση του Guevara.

 

Ο περσινός νικητής του Brno, John McPhee, τερμάτισε στην έκτη θέση και μπροστά από τον Marcos Ramirez.

 

Σημαντικοί βαθμοί για την SIC58 με τον Tatsuki Suzuki να φέρνει την Honda του στην 8η θέση, μπροστά από τους Norrodin-Atiratphuvapat που έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα