• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η δουλειά μας
Απέδωσε καρπούς!
Νέα 01/07/2017 - 23:32

Η βροχή δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον Jorge Lorenzo, ωστόσο σήμερα στις κατατακτήριες της Γερμανίας ο Ισπανός τα πήγε μια χαρά.

 

Αφού πρώτα εξασφάλισε την πρόκρισή του στις ΚΑΤ2, στη συνέχεια έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο και θα ξεκινήσει από τη 2η σειρά τον αυριανό αγώνα.

 

«Πάντα έλεγα ότι με την Ducati μπορώ να έχω καλή παρουσία στο βρεγμένο και σήμερα επιβεβαιώθηκα».

 

«Δυσκολεύομαι περισσότερο όταν έχει πολύ νερό, αλλά σε νορμάλ βροχή είμαι ανταγωνιστικός».

 

Σε μια πίστα που δεν έχει και πολλά σημεία για προσπεράσεις, η αξία αυτής της 6ης θέσης στο grid αποκτά κι άλλη διάσταση.

 

«Είμαι χαρούμενος με τη θέση μου επειδή η πίστα είναι στενή. Το πρωί κάναμε δραστικές αλλαγές στο set-up κι αυτό μου επέτρεψε να οδηγήσω με το συνηθισμένο μου στυλ, ενώ μου έδωσαν και περισσότερη εμπιστοσύνη με τον μπροστινό τροχό».

 

«Έχουμε ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, όμως έχουμε πάρει μια κατεύθυνση που θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

 

Τώρα η σκέψη του πηγαίνει στον αγώνα και στις συνθήκες που θα παρουσιαστούν ελέω καιρού.

 

«Θα είναι σημαντικό να κάνω καλή εκκίνηση. Οι Honda είναι πολύ γρήγορες, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να παλέψω στο δεύτερο γκρουπ».

 

«Στο βρεγμένο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η ποσότητα του νερού θα παίξει ρόλο, όπως και το να μείνεις όρθιος μέχρι το τέλος».

 

«Όπως και να ‘χει, η επιλογή ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική όπως και η διαχείριση των ελαστικών για όσο περισσότερους γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα