• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗAYDEN: «Στόχος μας η κορυφή»
O Aμερικανός γράφει στο blog του για την εμπειρία του στη Ducati...
Νέα 16/09/2009 - 09:34
Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν στο paddock και που ζουν από κοντά τους αγώνες των MotoGP δεν είναι τυχαίο ότι έχουν την καλύτερη άποψη για τον Nicky Hayden.

Ο Αμερικανός αναβάτης θεωρείται από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και όχι άδικα αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν δίνει δικαιώματα, που λατρεύει τη σκληρή δουλειά και που ποτέ δεν τα παρατάει ακόμα και όταν βρεθεί σε δύσκολη θέση όπως συνέβη τη σεζόν που πήρε το Πρωτάθλημα (2006, τότε που ενω βρισκόταν σε τροχιά τίτλου η Honda έκανε διάφορα πειράματα στη μοτοσυκλέτα του δοκιμάζοντας νέα εξαρτήματα που προορίζονταν για την μοτοσυκλέτα του 2007) ή φέτος που δίνει μάχη για να τιθασεύσει τη δύστροπη Desmosedici GP9.

Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν με την ιταλική εταιρία, δεν το έβαλε κάτω. Με σκληρή δουλειά κατάφερε με τη βοήθεια των μηχανικών της Ducati να φέρει στα μέτρα του τη μοτοσυκλέτα και να πάρει κάποια καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την τρίτη θέση στον αγώνα της Indianapolis.

«Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με την Ducati και είναι μεγάλη εμπειρία! Πάντα αναρωτιόμουν πώς θα είναι να είσαι αναβάτης της Ducati και τώρα το καταλαβαίνω», έγραψε στο προσωπικό του blog ο 28χρονος οδηγός ο οποίος με την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό έπεισε τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία.

«Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η καλύτερη στιγμή της σεζόν ήταν το βάθρο του Indy, εγώ θα σας πω ότι η καλύτερη ήταν όταν με κάλεσε ο Livio Suppo και μου είπε ότι θέλει να μείνω στην Ducati για ακόμα έναν χρόνο. Δεν υπήρχε λόγος να πιέσουμε τους μάνατζερ, να συζητήσουμε το συμβόλαιο, τίποτα από αυτά. Απλά η Ducati εξέτασε τις επιλογές της με εμένα και μου έδωσε την ευκαιρία να μείνω. Αισθάνομαι ότι ανήκω σε αυτή την ομάδα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ducati για την υποστήριξή τους και η ομάδα γνωρίζει ότι οι προοπτικές είναι μεγάλες και θα δεν θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι αν δεν βρεθούμε στην κορυφή», πρόσθεσε το Kentucky Kid.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Νέα σενάρια για την Ferrari.

« Προηγούμενο άρθρο

BRIVIO: Συνοψίζει τη φετινή χρονιά.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα