• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRIVIO: Συνοψίζει τη φετινή χρονιά.
Ο έμπειρος manager αναλύει το Πρωτάθλημα του 2010, και κάνει προβλέψεις για τους τελευταίους αγώνες.
Νέα 16/09/2009 - 09:27

Ο Davide Brivio δεν έχει αμφιβολίες ότι ο Valentino Rossi αντιμετώπισε έναν από τους σκληρότερους αντιπάλους της καριέρας του, στο πρόσωπο του Jorge Lorenzo. Παράλληλα, τόσο ο Dani Pedrosa όσο και ο Casey Stoner πίεσαν ασφυκτικά τον Ιταλό, σχεδόν σε κάθε αγωνιστικό σαββατοκύριακο.

 

Ο Rossi είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και κατέχει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα. Παρόλα αυτά, φέτος έχει σημειώσει δύο πτώσεις, στο Le Mans και στην Indianapolis, εξ αιτίας της πίεσης που του ασκούν οι αντίζηλοί του. Με τον Stoner να επιστρέφει, όπως έχει ανακοινωθεί, στον επόμενο αγώνα του Estoril, ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ σκληρός, και η μάχη φαίνεται πως θα δοθεί μέχρι τέλους.

 

Συνοψίζοντας τη φετινή σεζόν, ο Brivio δήλωσε: "Φέτος είχαμε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, διότι η μάχες ήταν σκληρές, σχεδόν σε κάθε αγώνα. Αυτή τη στιγμή προηγούμαστε με 30 βαθμούς μετά από 13 αγώνες. Ο Valentino, που είναι πολλάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής έπρεπε να δώσει μάχη με τους νεότερους αναβάτες σε κάθε Grand Prix. Στο Misano είδαμε ότι μπορεί να ανέβει στην κορυφή, διότι είναι πολύ δυνατός και έχει ισχυρό κίνητρο όταν θέλει να νικήσει."

 

Σε ερώτηση τί θεωρεί ως highlight για τον Rossi φέτος, ο Brivio επισήμανε: "H Catalunya ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας, καθώς σήμανε την έναρξη της μάχης με τον Jorge Lorenzo. Μετά από το συγκεκριμένο αγώνα σχεδόν όλα τα Grand Prix που ακολούθησαν περιείχαν κάποια δυνατή μάχη. Αυτός ο αγώνας ήταν ο καλύτερος για φέτος, και ο Valentino έκανε μια εκπληκτική κίνηση στην τελευταία στροφή. Ήταν μια φορτισμένη συναισθηματικά νίκη, αλλά σίγουρα υπήρχαν και άλλες καλές στιγμές στο φετινό Πρωτάθλημα."

 

Σε ερώτηση για τις προβλέψεις του σχετικά με το υπόλοιπο της σεζόν, ο Ιταλός πρόσθεσε: "Μας μένουν τέσσερις αγώνες μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Σίγουρα περιμένουμε τα πράγματα να είναι δύσκολα. Έχουμε ένα προβάδισμα 30 βαθμών το οποίο πρέπει να διατηρήσουμε, οπότε το παιχνίδι θα παιχτεί κυρίως στο μυαλό. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη όποτε έχουμε την ευκαιρία, αλλά κυρίως θα πρέπει να κρίνουμε και πότε μας επαρκεί η δεύτερη ή και η τρίτη θέση."

Επόμενο άρθρο »

ΗAYDEN: «Στόχος μας η κορυφή»

« Προηγούμενο άρθρο

Σε αγώνα του Lotus Cup θα τρέξει ο MELANDRI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα