• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: ΚΑΤ
Pole με slipstream ο Morbidelli!
Νέα 03/06/2017 - 19:06

Την τελευταία στιγμή ο Franco Morbidelli κατάφερε να πάρει την pole position σήμερα στις κατατακτήριες της μεσαίας κατηγορίας.

 

Αυτός που μπήκε δυνατά κι έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο μόλις στον 3ο του γύρο, ήταν ο Alex Marquez που σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:51,715.

 

Ο Marquez θα έπαιρνε τη δεύτερη pole της καριέρας του στην Moto2, ωστόσο στο τέλος τα πράγματα πήραν μια απρόσμενη τροπή!

 

Ο Nakagami έκανε ένα λαθάκι στον τελευταίο του γύρο που επέτρεψε στον Morbidelli να τον πλησιάσει στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Ο Morbido ήταν τρία δέκατα πάνω από το χρόνο του Marquez, αλλά στην τελευταία στροφή είχε φτάσει τον Taka και παίρνοντας το slipstream απ’ τον αντίπαλό του κάλυψε όλη αυτή τη διαφορά!

 

Έτσι κατάφερε να πάρει αυτός την pole position, την τρίτη της καριέρας του μετά από αυτές σε Qatar και Τέξας φέτος.

 

Ο Alex Marquez συμβιβάστηκε για 36χιλ πίσω από τον ομόσταυλό του στη δεύτερη θέση, με τον Mattia Pasini να συμπληρώνει τους τρεις της πρώτης σειράς.

 

Ο Luthi ανοίγει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τον Takaaki Nakagami που έπεσε στην 5η θέση, με τον Luca Marini να μοιράζεται με τους άλλους δυο την τρίτη σειρά της εκκίνησης.

 

Ο καλύτερος από τους νεοφερμένους ήταν ο Jorge Navarro στην 8η θέση, που άφησε πίσω του για 38χιλ τον Baldassarri που πέρυσι έχασε τη νίκη στο Mugello για 30χιλ.

 

Η πρώτη μη Kalex μοτοσυκλέτα είναι αυτή του Miguel Oliveira που έβαλε το πλαίσιο της KTM στην 9η θέση, μπροστά από την Speed Up του Corsi και την Tech3 του Gardner που είχε μια πτώση.

 

Ο Danny Kent που αντικαθιστά τον Iker Lecuona στο γκαράζ της Interwetten έβαλε την Kalex του στην 12η θέση.

 

Η καλύτερη Suter στις σημερινές κατατακτήριες ήταν αυτή του Marcel Schrotter που πήρε την 13η θέση, καθώς ο συνήθως δυνατός Aegerter έμεινε 18ος, πίσω κι απ’ τον Cortese.

Επόμενο άρθρο »

Το νέο κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα