• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Επόμενος σταθμός Mugello!
Εντός έδρας «παίζει» ο Morbido
Νέα 30/05/2017 - 12:48

Η ομάδα της EG 0,0 Marc VDS δεν έχει χάσει αγώνα στο Πρωτάθλημα της Moto2, με τους δυο αναβάτες της να κατακτούν τις νίκες στα πέντε προηγούμενα GP.

 

Από τους δυο, αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Franco Morbidelli, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 4 νίκες σε 5 αγώνες.

 

Ο Morbido θα παλέψει για μια ακόμη νίκη, δεύτερη συνεχόμενη μετά την επικράτησή του στο Le Mans, μέσα στην πατρίδα του την Ιταλία και στο GP του Mugello αυτό το Σ/Κ.

 

Φυσικά το Ιταλικό GP θα είναι εντός έδρας αγώνας και για άλλους Ιταλούς αναβάτες που θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό μπροστά στους συμπατριώτες τους.

 

Ένας από αυτούς είναι και ο Peco Bagnaia της ομάδας του Valentino Rossi στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο νεοφερμένος Bagnaia έδειξε στο Le Mans ότι το βάθρο του στην Jerez δεν ήταν τυχαίο. Δυνατός και με σωστή διαχείριση των ελαστικών του, ο rookie πίεσε μέχρι τέλους τον Morbido.

 

Εν τέλει μπορεί να μην τον απείλησε για τη νίκη, ωστόσο έδειξε ότι η προσαρμογή του στην κατηγορία ήταν τάχιστη και μπορεί να προσβλέπει σ’ ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

 

Από την άλλη, ο μόνος που έχει καταφέρει φέτος να σταματήσει τον Franco Morbidelli είναι ο ομόσταυλός του στην EG 0,0 Marc VDS, ο Alex Marquez.

 

Ο Ισπανός ήταν εντυπωσιακός στο Le Mans, τουλάχιστον όσο άντεξε από το κάταγμα στο πόδι του που απέκτησε μετά από πτώση στις ΕΔ2 στην Γαλλία.

 

Ο Marquez είχε χρόνο για ν’ αναρρώσει από τον τραυματισμό του κι έφτασε στο Mugello με μοναδικό στόχο του να διπλασιάσει τις φετινές του νίκες.

 

Ο Tom Luthi πήρε το βάθρο στο Le Mans, πριν από περίπου δυο εβδομάδες, ωστόσο βάσει της παράδοσης που είχε στην Γαλλία, ο Ελβετός περίμενε κάτι παραπάνω.

 

Οι αγώνες περνούν και ο Luthi δεν έχει καταφέρει ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αυτό το Σ/Κ στην Ιταλία.

 

Μέχρι τον πέμπτο Γύρο, στο Le Mans, ο Miguel Oliveira είχε 50% επιτυχία στο βάθρο. Ωστόσο στην Γαλλία ο Πορτογάλος υπέφερε και τελικά τερμάτισε έξω από τους βαθμούς.

 

Στο Mugello θα θέλει να έχει μια βελτιωμένη εικόνα, κάτι που ισχύει και για τον Takaaki Nakagami που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση στο Le Mans.

 

Πολλά περισσότερα θέλουν στο Mugello, μέσα στην πατρίδα τους, οι Lorenzo Baldassarri και Luca Marini που δεν κατάφεραν να τερματίσουν στον προηγούμενο αγώνα.

 

Μάλιστα πέρυσι ο Baldassarri άγγιξε τη νίκη, αλλά του ξέφυγε τελικά για μόλις 30χιλ του δευτερολέπτου, με τον Zarco να ήταν αυτός που τερμάτισε μπροστά του.

 

Δείτε τις ώρες των μεταδόσεων αυτό το Σ/Κ από την COSMOTE TV, πατώντας εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Θα συνεχίσω

« Προηγούμενο άρθρο

Αναπαύθηκε εν ειρήνη ο Nicky

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα