• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Θα συνεχίσω
Να ονειρεύομαι!
Νέα 30/05/2017 - 13:47

Το μαγικό του ταξίδι στη μεγάλη κατηγορία συνεχίζει ο Johann Zarco αυτό το Σ/Κ στο Mugello και όπως ο ίδιος λέει: συνεχίζει να ονειρεύεται!

 

«Μετά το βάθρο στην Γαλλία, το κίνητρό μου είναι μεγάλο για το Ιταλικό GP. Ωστόσο πρέπει να είμαι προσγειωμένος διότι ακόμα μαθαίνω».

 

«Κατανοώντας καλά τη μοτοσυκλέτα μου, μπορώ να τερματίσω σε όσο το δυνατόν καλύτερες θέσεις στους επόμενους αγώνες».

 

Ο Johann Zarco έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη με τη συνολική του παρουσία στο Πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας!

 

«Το Mugello είναι μια διαφορετική πίστα σε σχέση με το Le Mans. Έχει πολλές γρήγορες στροφές και πρέπει να έχουμε ένα ομαλό στυλ».

 

«Υπάρχει μόνο ένα σημείο με δυνατά φρένα, στην 1 στο τέλος της μεγάλης ευθείας κι εκεί η μοτοσυκλέτα κουνιέται αρκετά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να το δω με μια MotoGP μοτοσυκλέτα».

 

«Προσωπικά μ’ αρέσει η πίστα κι έχω πάρει μερικά καλά αποτελέσματα εκεί στο παρελθόν. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι ένα ακόμα βάθρο, που θα ήταν φανταστικό για την ομάδα κι εμένα».

 

«Η Yamaha M1 έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει κι έτσι θα τα δώσω όλα για να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Το Mugello προ των πυλών

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Επόμενος σταθμός Mugello!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα