• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναπαύθηκε εν ειρήνη ο Nicky
Στην πατρίδα του, το Kentucky
Νέα 30/05/2017 - 10:43

Η κηδεία του Nicky Hayden έγινε χτες το βράδυ (ώρα Ελλάδας) στον Καθεδρικό Ναό του St. Stephen  στην γενέτειρά του, το Owensboro, Kentucky.

 

Ο αείμνηστος και εξαιρετικά αγαπητός από πλήθος κόσμου Nicky, έφυγε από τη ζωή στις 22 Μαΐου, υποκύπτοντας στα τραύματά του μετά τη σύγκρουσή του με αυτοκίνητο.

 

Την κηδεία του 35χρονου άσου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του μέσω live streaming από την επίσημη σελίδα του Αμερικανού στο facebook.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τα λόγια του ιερέα Tony, που ήξερε προσωπικά τον Nicky Hayden.

 

«Για τον κόσμο ο Nicky ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ένας ήρωας, ένας νικητής. Και για εμάς ήταν αυτά. Όμως για την Rose και τον Earl ήταν ο γιος τους, για τον Tommy, την Jenny, τον Roger Lee και την Kathleen ήταν αδερφός και για την Jackie ήταν η αδερφή ψυχή της».

 

«...σκεφτόμουν τι λόγια να πω για να περιγράψω τον Nicky και υπάρχουν πολλά: Kentucky Kid, δοτικός, κάποιος που άκουγε. Ήταν αποφασισμένος και προσηλωμένος στους στόχους του».

 

«Σε ηλικία τριών ετών έκανε μια λίστα με πράγματα που θα ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Ήταν πιστός όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και στους φίλους του».

 

«Αν ήσουν φίλος του Nicky, ήσουν φίλος του για όλη σου τη ζωή. Ήταν αστείος, πανέξυπνος, άνετος με τον εαυτό του αλλά και ζωηρός. Μάλιστα στην τελευταία του χρονιά είχε ψηφιστεί από τους συνομηλίκους του ως ο πιο ζωηρός απ’ όλους».

 

«Όσο κι αν σκέφτομαι όμως τις παραπάνω λέξεις, που περιγράφουν βέβαια τον Nicky, υπάρχει μια που θα ήθελα να σταθώ περισσότερο: ήταν ένα δώρο για πολλούς ανθρώπους».

 

«Ήταν ένα δώρο σ’ εσάς, τους γονείς του, ένα δώρο στην οικογένειά σας αλλά και στην Jackie. Πάνω απ’ όλα τα άλλα ήταν ένα δώρο».

 

Το προηγούμενο Σ/Κ τα SBK-Motul τίμησαν τον αναβάτη τους στο Γύρο του Donington Park, ενώ τώρα έχει σειρά το MotoGP στο Grand Prix του Mugello.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Επόμενος σταθμός Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Φόρος τιμής στον Nicky

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα