• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μαύρο Σάββατο για Lorenzo
Επιτέθηκε και στον «αγενή» Miller
Νέα 20/05/2017 - 23:32

Ο εκνευρισμός του Jorge Lorenzo είναι ολοκάθαρος στο Le Mans, καθώς βρίσκεται σε μια πίστα που του αρέσει, όμως σήμερα τίποτα δεν του πήγε καλά.

 

Και δεν μιλάμε μόνο για μέσα στην πίστα, που δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2 και θα ξεκινήσει 16ος τον αγώνα, αλλά και για έξω από αυτή.

 

Όπως έγινε γνωστό, στη χτεσινή Επιτροπή Ασφαλείας είχε μια αντιπαράθεση με τον «πολύ αγενή» Jack Miller για το παλιό και νέο μπροστινό ελαστικό της Michelin.

 

«Η γνώμη μου γι’ αυτόν είναι αρνητική. Χτες ήταν αγενής μαζί μου. Βασικά μου είπε να βάλω τη γνώμη μου στον κω..ο μου!»

 

Ο Jack Miller βασικά επαναλάμβανε μια φράση του Clint Eastwood ως Dirty Harry λέγοντας στον Lorenzo - που είναι ένας εκ των τριών που ήθελαν να μείνουν με το καινούργιο μπροστινό - ότι:

 

«...οι γνώμες είναι σαν τις κωλ...πίδες, όλοι έχουν από μια γι’ αυτό κράτα τη δική σου για τον εαυτό σου».

 

Αυτό δεν άρεσε στον Lorenzo: «Κανείς δεν μπορεί να μιλάει στον άλλο έτσι, ειδικά σ’ έναν πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή».

 

«Σήμερα, με την πτώση, στάθηκε τυχερός. Για μένα ο Miller είναι από εκείνους που είναι πιο απρόσεχτοι με τα ρίσκα που αντιμετωπίζουν πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

Ο Jorge ήταν πρωταγωνιστής και σ’ ένα άλλο «επεισόδιο» καθώς διαρρέει προς τα έξω ότι «τα άκουσε» από τον Team Manager της Ducati, τον Davide Tardozzi...

 

Επιστρέφοντας στους λόγους που δεν του επέτρεψαν να κάνει κάτι καλό σήμερα, ο Lorenzo είπε:

 

«Ήμασταν άτυχοι... στο βρεγμένο θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά σε μια υγρή πίστα δεν ένοιωθα σιγουριά και δεν μπορούσα να πιέσω όπως οι άλλοι».

 

«Επίσης δεν είχαμε χρόνο να στήσουμε σωστά την Ducati, ενώ μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα δεν έχω ακόμα τους αυτοματισμούς για να είμαι αμέσως γρήγορος».

 

«Πάντως δεν είμαστε σε τόσο άσχημη κατάσταση, ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε δραστικές αλλαγές με το set-up για το ζέσταμα».

 

«Απλά χρειάζομαι χρόνο για μια περίπλοκη πίστα όπως αυτή εδώ. Θα ξεκινήσω από πίσω και θα πρέπει να είμαι προσεχτικός, χωρίς να κάνω κάτι τρελό ενώ συγχρόνως θα πρέπει να κερδίσω θέσεις».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Θα ήταν τέλειο

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Έκανα επανεκκίνηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα