• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα ήταν τέλειο
Ένα βάθρο στο Le Mans
Νέα 21/05/2017 - 00:13

Διαφορετικά ήταν τα σχέδια για τον Marc Marquez σήμερα στο Le Mans, ωστόσο έχοντας δυο πτώσεις αναγκάστηκε να συμβιβαστεί στο τέλος με την 5η θέση.

 

«Ήταν δύσκολα και ιδιαίτερα στο να προσαρμοστείς με τις καιρικές συνθήκες. Αύριο, που θα είναι ακόμα πιο καλά τα πράγματα, θα χρειαστούμε λιγότερο χρόνο ν’ ασχοληθούμε με το set-up».

 

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν συμβιβασμό. Ένα βάθρο στο Le Mans θα ήταν ένα τέλειο αποτέλεσμα».

 

Η Honda, όπως φαίνεται, θα έχει δύσκολο έργο στο να κυνηγήσει τις γρήγορες Yamaha στο Le Mans.

 

«Είναι ανταγωνιστικές οι Yamaha, όπως και πέρυσι. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Δυστυχώς η πτώση μου στις ΕΔ4 μου στέρησε το ρυθμό μου».

 

«Θα είναι σημαντικό αύριο να δουλέψω στο ρυθμό και στα φρένα για να ρυθμίσω κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να είμαι στο βάθρο».

 

«Η Yamaha εδώ έχει καταπληκτική πρόσφυση και χρησιμοποιεί όλη την επιτάχυνσή της. Το πρόβλημα στην Jerez ήταν με την πρόσφυση και όχι κάτι άλλο...».

 

Ο Marc είχε σήμερα και τη νέα εξάτμιση στη μοτοσυκλέτα του, σε αντίθεση με τον Dani Pedrosa που δεν τη χρησιμοποιεί.

 

«Το πλεονέκτημα είναι ότι μου δίνει παραπάνω δύναμη, αλλά δεν μιλάμε για μια μεγάλη αλλαγή. Σίγουρα θέλουμε δουλειά στο φρένο του κινητήρα, ενώ τα ηλεκτρονικά φαίνονται καλά».

 

Τέλος μίλησε και για το μεγάλο πρόβλημα της Honda, την επιτάχυνση, που είναι σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στο Le Mans.

 

«Έχουμε βελτιωθεί, αλλά θα δούμε αύριο. Οι Rossi και Vinales έχουν καλή βάση, ειδικά μετά το τεστ, ενώ εμείς πρέπει να κάνουμε κι άλλο ένα βήμα. Νομίζω ότι και ο Dani μπορεί να είναι ανταγωνιστικός».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Μαύρο Σάββατο για Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα