• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Έκανα επανεκκίνηση
Και το απόγευμα ήταν μαγικό!
Νέα 20/05/2017 - 23:04

Μαζί με τις εργοστασιακές Yamaha, στην 1η σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται αύριο και ο Johann Zarco, που έκανε καταπληκτική εμφάνιση σήμερα.

 

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για τον Γάλλο: «Μετά την πτώση το πρωί, ανησύχησα αρκετά κι έχασα την αυτοπεποίθησή μου».

 

«Έτσι έκανα επανεκκίνηση σε όλα και κατάφερα να είμαι γρήγορος στις ΚΑΤ1. Ο Dovi κι ο Dani ήθελαν επίσης να περάσουν και δεν ήταν εύκολο. Και πέρα απ’ αυτά, είχα μείνει και με ένα λάστιχο».

 

«Στην αρχή τα πράγματα ήταν περίπλοκα, αλλά μετά η ημέρα εξελίχθηκε σε όνειρο! Το να είμαι μπροστά στους συμπατριώτες μου στην 1η σειρά είναι όνειρο».

 

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο. Αυτή η Yamaha μπορεί το βάθρο. Πέρυσι οι Lorenzo και Rossi ήταν πολύ γρήγοροι κι αν εκμεταλλευτούμε την Μ1 μας θα κάνουμε καλό αγώνα».

 

Για την απόφαση να γυρίσουμε στο παλιό ελαστικό από το Mugello κι έπειτα, σχολίασε: «Ακόμα είμαι καινούργιος και μαθαίνω στην κατηγορία. Με το σκληρότερο σκελετό στην Jerez δεν είδα κάποια διαφορά».

 

Τέλος, τον ρώτησαν και για τις δυο ΚΤΜ που μπήκαν στην καλύτερη δεκάδα.

 

«Είναι μια φιλόδοξη ομάδα και είδαμε ότι η μοτοσυκλέτα τους έχει πια καλή επιτάχυνση. Θα δούμε αύριο αν θα είναι σταθεροί».

Επόμενο άρθρο »

Μαύρο Σάββατο για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ναι είμαστε γρήγοροι...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα