• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ναι είμαστε γρήγοροι...
... αλλά μην ξεχνάτε τις Honda/Ducati
Νέα 20/05/2017 - 22:54

Η πρώτη σειρά ικανοποιεί τον Valentino Rossi, ο οποίος θέλει να επιστέψει στο βάθρο και γιατί όχι, να πάρει τη νίκη σε μια πίστα που ευνοεί τις Yamaha.

 

«Δουλέψαμε καλά», είπε ο Ιταλός άσος. «Φαίνεται ότι στην Μ1 αρέσει τόσο αυτή η πίστα, όσο και η νέα άσφαλτος».

 

«Όταν φτάνεις τόσο κοντά στην pole, είναι κρίμα κι αν ο Miller ήταν λίγα μέτρα πιο μπροστά, θα τα κατάφερνα. Περισσότερο από τη θέση όμως, είναι σημαντική η αίσθηση που είχα».

 

Ο Vale παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. «Αυτό είναι καλό, αλλά τώρα πρέπει να σκέφτομαι στροφή τη στροφή και όχι το Πρωτάθλημα».

 

Αύριο θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσει οριστικά πίσω του το πολύ δύσκολο Σ/Κ στην Jerez.

 

«Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε, αλλά ακόμα είναι μόνο Σάββατο. Είμαι γρήγορος και στον ένα γύρο και σε ρυθμό».

 

«Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τις Honda και τις Ducati και θα περιμένουμε αύριο για να δούμε τι ρυθμό θα έχουν. Ακόμα κι ο Dani που ξεκινάει από πίσω».

 

Για τα λάστιχα είπε: «Δεν έχουμε αποφασίσει για το πίσω. Θεωρητικά όλες οι επιλογές μπορούν να παίξουν για τον αγώνα».

 

Η μάχη με τις άλλες Yamaha μοιάζει αναπόφευκτη... «Είμαστε όλοι πολύ γρήγοροι... πρώτα ο Maverick, μετά εγώ και μετά ο Johann».

 

Τον ρώτησαν μάλιστα αν θα ήταν χαρούμενος να του δώσει την εργοστασιακή του Μ1 αφού αποσυρθεί.

 

«Ναι, γιατί όχι; Αλλά έχω συμβόλαιο ακόμα και από του χρόνου θ’ αρχίζω να σκέφτομαι το μέλλον. Έτσι πρέπει να περιμένουμε».

 

Τέλος, του ζήτησαν να πει λίγα λόγια και για τη χτεσινή απόφαση να επιστρέψουμε στο παλιό μπροστινό ελαστικό από το Mugello κι έπειτα.

 

«Όπως έχω πει, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Πολλά εξαρτώνται και από το στυλ του καθένα. Όπως και να ‘χει το μαλακό στο Mugello θα ήταν άχρηστο».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Έκανα επανεκκίνηση

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi-Vinales για Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα