• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI: Ο Stoner επιστρέφει!
Οι Ιταλοί περιμένουν με αγωνία την επιστροφή του Αυστραλού, στο Estoril.
Νέα 09/09/2009 - 12:41

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, χωρίς τον πιο ανταγωνιστικό της αναβάτη, η Ducati κοιτάει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι ο Casey Stoner πρόκειται να επιστρέψει στη δράση, στις 4 Οκτωβρίου, στον αγώνα του Estoril.

 

Παρότι ο Αυστραλός ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν, με δύο νίκες, στη Βαρκελώνη παρουσίασε μυστηριώδη σημάδια κόπωσης, τα οποία ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός Πρωταθλήματος, και τον οδήγησαν σε προσωρινή απόσυρση από την αγωνιστική δράση. Οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν συγκεκριμένα πράγματα, και τελικά ο Stoner επέλεξε να ξεκουραστεί για τρεις αγώνες, με σκοπό να επιστρέψει υγιείς και ανταγωνιστικός στο Estoril.

 

Κατά τη διάρκεια απουσίας του Αυστραλού,ο Nicky Hayden ξανάφερε την Desmosedici στο βάθρο, με μια τρίτη θέση στον αγώνα της Indianapolis. 'Όμως ο Stoner παραμένει ο μοναδικός αναβάτης της Ducati που μπορεί να απειλήσει σοβαρά την επικυριαρχία της ομάδας Fiat Yamaha, και κατ' επέκταση του Valentino Rossi και του Jorge Lorenzo, όπως και τον Dani Pedrosa.

 

Παρά τις έντονες φημολογίες, σχετικά με προσέγγιση των Jorge Lorerzo και Dani Pedrosa, από την Ιταλική ομάδα, για μεταξύ τους συνεργασία, οι οπαδοί των κόκκινων μοτοσυκλετών, προσπάθησαν να τονίσουν την αγάπη τους, προς το πρόσωπο του Stoner. Μάλιστα, στον αγώνα του Misano, είδαμε αρκετούς να κρατούν πινακίδες, όπου εύχονταν στον Αυστραλό να επιστρέψει υγιής και γρήγορος, καθώς και ένα τεράστιο μωσαϊκό, που έγραφε “I love 27”.

 

"Προφανώς, ο Casey λείπει σε όλους μας. Τόσο στην ομάδα, όσο και στους οπαδούς μας, που συνέχεια δείχνουν πόσο επιθυμούν την επιστροφή του", δήλωσε ο διευθυντής της Ducati, Claudio Domenicali.

 

"Οι πρόσφατοι αγώνες, όπου αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε, χωρίς την παρουσία του, ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά όλων στην ομάδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, από τον Filippo (Preziosi), που δούλεψε σκληρά για να κάνει τη μοτοσυκλέτα πιο ευκολοδήγητη, τον Livio (Suppo), που οδήγησε την ομάδα στο "πεδίο της μάχης" και όλους τους αναβάτες, που έδωσαν σε κάθε αγώνα τον καλύτερο εαυτό τους", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

Παρά την απουσία του, ο Stoner έχασε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα, μόλις στον τελευταίο αγώνα από τον Pedrosa, με επτά βαθμούς. Όμως, μένουν τέσσερις αγώνες στον Αυστραλό για να ανακτήσει τη θέση του. Όπως και να έχει, η επιστροφή του Αυστραλού στο grid είναι ένα γεγονός, που οι φίλοι των αγώνων περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και ενδιαφέρον.

Επόμενο άρθρο »

PONCHARAL: "Ανησυχούσα για τον de Angelis."

« Προηγούμενο άρθρο

KALLIO: Αντίο, με καλύτερη επίδοση, πάνω στην εργοστασιακή Ducati.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα