• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PONCHARAL: "Ανησυχούσα για τον de Angelis."
Ο Γάλλος περίμενε ότι ο αναβάτης της San Carlo, θα ρίσκαρε πολύ στο Misano.
Νέα 09/09/2009 - 12:46

Ο επικεφαλής της Monster Yamaha Tech 3, Herve Poncharal ανησυχούσε για το ότι οι αναβάτες της Gresini Honda, Toni Elias και Alex de Angelis, που προς το παρόν δεν έχουν αγωνιστική στέγη για το Πρωτάθλημα του 2010, θα έπαιρναν μεγάλα ρίσκο, στον αγώνα του Misano.

 

Οι φόβοι του Γάλλου αποδείχτηκαν σωστοί, όταν ο de Angelis έπεσε πάνω στον Edwards, παρασύροντας και τον Nicky Hayden. Παράλληλα, από το συμβάν, ανησύχησε και ο Jorge Lorenzo, ενώ ο Randy de Puniet βγήκε προς στιγμήν εκτός πίστας, για να αποφύγει τα συντρίμμια των πεσμένων.

 

Το ατύχημα σταμάτησε ένα εντυπωσιακό σερί του Colin Edwards, με 20 συνεχόμενους αγώνες, όπου ο Τεξανός κατόρθωσε να βαθμολογηθεί. Παράλληλα, του στοίχισε και την πέμπτη θέση στο Πρωτάθλημα, η οποία πέρασε στα χέρια του Andrea Dovizioso, με τέσσερις αγώνες να απομένουν.

Misano Crash
Misano Crash

 

"Ο Colin είχε το ρυθμό για να τερματίσει τουλάχιστον τέταρτος, παρόλο που πρέπει να πέσει η σημαία, για να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Πριν τον αγώνα συζήτησα μαζί του ότι είναι αρκετά γρήγορος στη συγκεκριμένη πίστα, αλλά ανησυχούσα πραγματικά για τους αναβάτες της Gresini Honda, που χρειάζονται απεγνωσμένα, κάποια καλά αποτελέσματα. Ο Alex de Angelis είναι πολύ συμπαθής τύπος, αλλά αυτός δεν είναι τρόπος να αγωνίζεται κανείς. Δεν έκανε κάτι επίτηδες, αλλά αυτός ο τρόπος οδήγησης είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνος. Είναι πραγματικά κρίμα, διότι η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς στο Πρωτάθλημα Ομάδων, αλλά και ο Colin έπεσε στην 6η θέση", συμπλήρωσε ο Poncharal.

 

O ομόσταβλος του Τεξανού, James Toseland επίσης καθυστέρησε στο ατύχημα, μένοντας δέκατος στον πρώτο γύρο, θέση τελικά στην οποία ο Βρετανός τερμάτισε. "Ο James έχασε έδαφος νωρίς στον αγώνα. Οι χρόνοι του ήταν κοντά στους αναβάτες που πάλευαν για την τέταρτη και την πέμπτη θέση, αλλά είχε να καλύψει μεγάλη διαφορά. Τώρα σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας για καλύτερα αποτελέσματα, στους τελευταίους αγώνες", ολοκλήρωσε ο Γάλλος.

Επόμενο άρθρο »

SIMONCELLI: Εξηγεί τα αίτια της πτώσης του στο Misano.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Ο Stoner επιστρέφει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα