• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KALLIO: Αντίο, με καλύτερη επίδοση, πάνω στην εργοστασιακή Ducati.
Καλός αγώνας στο Misano, από τον Φινλανδό.
Νέα 08/09/2009 - 09:44

Είναι γεγονός ότι η εργοστασιακή ομάδα της Ducati περίμενε περισσότερα από τον Mika Kallio. Τουλάχιστον, ο Φινλανδός κατάφερε να πραγματοποιήσει την καλύτερή του επίδοση, στον τελευταίο αγώνα με τη μοτοσυκλέτα του Casey Stoner, παίρνοντας την 7η θέση στο Misano.

 

Όταν ο Kallio αντικατέστησε τον Αυστραλό, έιχε μέχρι τότε σαν καλύτερη επίδοση μια 8η θέση, με τη δορυφορική ομάδα της Pramac Ducati. Παρόλα αυτά έθεσε ψηλά τον πήχη, κάνοντας λόγο για πλασάρισμα στην πεντάδα: "Πρώτα πρέπει να τερματίζω τους αγώνες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κινηθούμε στην έκτη ή την πέμπτη θέση, ενώ τώρα, με την καινούρια ομάδα, μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα", είχε δηλώσει.

 

Δυστυχώς, ο Φινλανδός δεν κατάφερε να τερματίσει στο Brno, αφού συγκρούστηκε με τον Marco Melandri, ενώ στο Indy πήρε την 8η θέση. Το σαββατοκύριακο στο Misano ξεκίνησε καλά, αλλά προβλήματα με το μπροστινό συνέχισαν να απασχολούν τον Kallio, που τελικά κατετάγη ένατος στην εκκίνηση.

 

"Δεν ήταν ένας τέλειος αγώνας, και υπάρχει πάντα κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε για αυτό", δήλωσε ο νεαρός. "Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά έχασα αρκετές θέσεις στην πρώτη στροφή, και μετά συνέβη το ατύχημα στη δεύτερη στροφή, ακριβώς μπροστά μου. Έπρεπε να προσέξω και να περάσω ανάμεσα από τα συντρίμμια, το οποίο μου κόστισε τουλάχιστον δύο θέσεις. Όταν κατάφερα να ανέβω στην 7η θέση, το group των Elias, Dovizioso και Capirossi ήταν τέσσερα δευτερόλεπτα μπροστά μου. Επίσης, ο Melandri με πίεζε ακριβώς από πίσω, και δεν μπορούσα να χαλαρώσω σε κανένα σημείο."

 

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και περίμενα περισσότερα. Δυστυχώς, κάθε πιθανότητα για κάτι καλύτερο χάθηκε στην αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ducati για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και για την υποστήριξή τους, στους τελευταίους αγώνες. Εύχομαι στον Casey να γυρίσει δυνατός", ολοκλήρωσε ο Kallio, που τώρα επιστέφει στη δορυφορική ομάδα της Pramac Ducati.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Ο Stoner επιστρέφει!

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Ισοφαρίζει την καλύτερη φετινή της επίδοση. Οι αντίπαλοι, όμως, είναι ακόμα μακριά.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα