• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SUZUKI: Ισοφαρίζει την καλύτερη φετινή της επίδοση. Οι αντίπαλοι, όμως, είναι ακόμα μακριά.
Καλοδεχούμενη η πρόοδος από την Ιαπωνική ομάδα.
Νέα 08/09/2009 - 09:00

Ο Loris Capirossi παραλίγο να πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή επίδοση της Suzuki, αλλά ο συμπατριώτης του Andrea Dovizioso είχε διαφορετική άποψη. Ο αναβάτης της Repsol Honda πήρε την τέταρτη θέση από τον Capirossi, μετά από φοβερή μάχη στον τελευταίο γύρο.

 

"Είμαι πολύ απογοητευμένος για την απώλεια της τέταρτης θέσης" είπε ο Loris. "Ο Dovizioso ήταν λίγο ταχύτερος και στον τελευταίο γύρο κατάφερε να με προσπεράσει."

 

Παρά την ήττα, ο team manager της Suzuki, Paul Denning, ήταν ευχαριστημένος που είδε την GSV-R του Ιταλού να μάχεται μέχρι τέλους. Έστω κι αν οι πρώτοι τρεις αναβάτες, ο Valentino Rossi, ο Jorge Lorenzo (Yamaha) και ο Dani Pedrosa (Honda), ήταν σε δικό τους αγώνα, για μια ακόμα φορά.

 

"Φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε το καλύτερο φετινό μας αποτέλεσμα. Τελικά δεν τα καταφέραμε" είπε ο Denning. "Είναι αλήθεια ότι τρεις πολύ γρήγοροι αναβάτες έπεσαν στη δεύτερη στροφή, αλλά χωρίς αμφιβολία είχαμε την ταχύτητα να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα. Παρότι οι πρωτοπόροι ήταν πολύ μακριά από εμάς, το να δίνουμε μάχη με ένα φετινό νικητή Grand Prix, όπως ο Dovizioso, με μια εργοστασιακή Honda, αποδεικνύει ότι η ανταγωνιστικότητά μας διαρκώς βελτιώνεται", πρόσθεσε ο Denning.

 

Ο team mate του Capirossi, Chris Vermeulen ήταν θύμα του ατυχήματος της δεύτερης στροφής, και τελικά κατάφερε να τερματίσει ένατος. "Ξεκίνησα καλά, και προσπέρασα όλη την μπροστινή μου σειρά, όπου ήταν και ο Loris – αλλά μετά βρέθηκα πολύ κοντά στο ατύχημα, και όλοι αρχίσαμε να καθυστερούμε", δήλωσε ο Αυστραλός.

 

"Προσπάθησα να επιλέξω ταχύτητα, αλλά επέλεξα νεκρά, και αυτό με καθυστέρησε πολύ. Μετά πάτησα πάνω στο "λασποτήρα" του Colin και αυτό πραγματικά κατέστρεψε το ρυθμό μου, και επέτρεψε σε πολλούς αναβάτες να με περάσουν. Ο Espargaro πήγαινε καλά μπροστά μου, και δυσκολεύτηκα αρκετά να τον περάσω και να κάνω κάποιους σταθερούς γύρους. Όταν τελικά τον πέρασα, η ταχύτητα μου ήταν αρκετή για να με βάλει στην πεντάδα  Πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο στις κατατακτήριες, για να ξεκινάμε από πιο μπροστά και να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη", ολοκλήρωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

KALLIO: Αντίο, με καλύτερη επίδοση, πάνω στην εργοστασιακή Ducati.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Σχολιάζει τις πιθανότητες μεταγραφής του στην Ducati.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα