• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευτικός ο Lorenzo
«Δεν ήταν το ονειρικό ξεκίνημα με την Ducati»
Νέα 27/03/2017 - 14:16

O Jorge Lorenzo απογοήτευσε τους φίλους του, τερματίζοντας μόλις στην 11η θέση τον πρώτο του αγώνα με την Ducati και σε μια πίστα που του αρέσει πολύ.

 

Ο Ισπανός, από την 12η θέση του grid, ξεκίνησε καλά και κέρδισε μερικές θέσεις, μόνο και μόνο για ν’ ανοίξει τη γραμμή του και να πέσει στην 16η θέση.

 

Στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και έφτασε μέχρι την ένατη θέση, ωστόσο η φθορά του μαλακού πίσω ελαστικού που έβαλε ήταν μεγάλη κι έχασε στο τέλος από τους Rins και Folger.

 

«Σίγουρα απογοητευτικό... δεν ήταν το ονειρικό ξεκίνημα με την Ducati. Οι συγκυρίες δεν μας βοήθησαν».

 

«Η αρχή ήταν καλή και ήμουν πίσω από τον Valentino. Αν δεν έκανα το λάθος, θα μπορούσα να είμαι μαζί τους μέχρι τα μισά του αγώνα».

 

«Όμως δεν θα μπορούσα να έχω τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα με τη φθορά του πίσω ελαστικού».

 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι στο ’56. Και στην αρχή δυσκολεύτηκα να είμαι στο ’56, όμως καθώς ζεστάθηκαν τα ελαστικά και σιγά-σιγά τα κατάφερα».

 

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι έτοιμος ακόμα να παλέψω για κάτι μεγάλο»

 

«Πρέπει να μάθουμε πολλά ακόμη και να κρατήσουμε τα θετικά: Τερματίσαμε, πήραμε βαθμούς ενώ άλλοι, πιο γρήγοροι, έπεσαν και δεν είχαμε τραυματισμούς».

 

Με την ίδια μοτοσυκλέτα και με το ίδιο πίσω ελαστικό, το μαλακό, ο Dovi ήταν μπροστά κι έδινε μάχες ακόμα και για τη νίκη λίγους γύρους πριν το τέλος.

 

«Βέβαια, το αποτέλεσμα του Dovi είναι ενθαρρυντικό», είπε ο Jorge. «Είναι έξυπνος αναβάτης. Έμεινε συγκεντρωμένος και δεν έκανε το λάθος σε δύσκολες συνθήκες».

 

«Για μένα ήταν έκπληξη που κατάφερε κι έμεινε μέχρι το τέλος με τον Vinales που φαινόταν το φαβορί και ότι δεν είχε αντίπαλο».

 

«Από τη μεριά μου είμαι συνηθισμένος να παλεύω για το βάθρο και τη νίκη, όμως οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν. Συμβαίνουν αυτά και κάποιες φορές δεν είναι η μέρα σου».

 

Φυσικά, πέρα από το γεγονός ότι ξεκίνησε πιο πίσω από τον Dovi κι έκανε το λάθος στην αρχή, ο Lorenzo ξέρει καλά ότι ο Dovi έχει και μεγαλύτερη εμπειρία με την Ducati.

 

«Τη διαφορά την κάνει με τα φθαρμένα ελαστικά. Όταν αρχίζει η φθορά, έχει την εμπειρία να οδηγεί καλύτερα».

 

«Με αυτή τη μοτοσυκλέτα, όταν χάνω πρόσφυση στον πίσω τροχό πέφτει πολύ η απόδοσή μου και σ’ αυτό θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος στη συνέχεια».

Επόμενο άρθρο »

«Έξυπνη» κίνηση από Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έκανα τεράστιο λάθος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA