• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗΑΥDEN: Ανανεώνει με Ducati.
Ο Αμερικάνος συνεχίζει με την Ιταλική ομάδα.
Νέα 03/09/2009 - 17:41

Όπως ακριβώς αναμενόταν, η Ducati θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Nicky Hayden. H σταθερά ανοδική πορεία του Αμερικάνου στους τελευταίους αγώνες, με αποκορύφωση το βάθρο στην Indianapolis, έπεισε τελικά το Ιταλικό εργοστάσιο να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον αναβάτη από το Kentucky.  

 

 

Πέρα όμως από την αγωνιστική βελτίωση που παρουσίασε ο Hayden, η ανανέωσή του σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το ότι ο Αμερικάνος είναι πλέον το δυνατό χαρτί της Ducati σε θέματα marketing και δημοσιότητας. H έκδοση της supersport 848, με τα χρώματα του Nicky, ήδη ξεπούλησε. Παράλληλα, φαίνεται η παρουσία του Αμερικάνου να έχει ωθήσει σημαντικά τις πωλήσεις των Ιταλών παγκοσμίως, αλλά και ειδικότερα, στην πολύ σημαντική και κερδοφόρα αγορά των Η.Π.Α.

 

Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει ένας ακόμα λόγος για την ανανέωση του Hayden: Ο Ισπανικός τύπος αναφέρει ότι ο Pedrosa αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί ότι να συνεχίσει στην ομάδα της Repsol Honda. Η Ducati είχε προσεγγίσει τον Ισπανό, μετά από την άρνηση του Lorenzo για συνεργασία. Με το μεταγραφικό παζάρι να στενεύει επικίνδυνα για τους Ιταλούς, φαίνεται πως προτίμησαν να παίξουν με ασφάλεια, ανανεώνοντας τον Hayden, ο οποίος μπορεί να μην έχει την ταχύτητα της τετράδας Rossi - Lorenzo - Stoner - Pedrosa, είναι όμως ένας αναβάτης με λογικές οικονομικές απαιτήσεις, που φαίνεται, τελικά, να προσαρμόζεται πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Hayden 2
Hayden 2
Hayden 3
Hayden 3

Επόμενο άρθρο »

DOVIZIOSO: Με Ohlins στο Misano.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Ετοιμάζει αντεπίθεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA