• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Angelis: Job Interview
Ο αναβάτης της San Carlo Gresini θα προσπαθήσει να ζευγαρώσει τα βάθρα του.
Νέα 03/09/2009 - 08:33

Ο Alex de Angelis δήλωσε ότι δε θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο μέρος από το Misano για να συνεχίσει την επιτυχία που είχε στην Indianapolis, την προηγούμενη εβδομάδα. Ιδιαίτερα τώρα που ψάχνει για δουλειά.

 

Ο αναβάτης από το San Marino πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, μέχρι τώρα, στα MotoGP, την προηγούμενη εβοομάδα, με μια δεύτερη θέση στην Αμερική. Ένα αποτέλεσμα που σημειώθηκε δύο εβδομάδες μετά τη γνωστοποίηση ότι δε θα αποτελεί μέλος της ομάδας Honda Gresini για το 2010. Επιπλέον, αυτό το βάθρο ανέβασε τον de Angelis έβδομο στη συνολική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ανεβάζοντας κατακόρυφα και τις μετοχές του.

 

Με αυτά στο μυαλό του, ο αναβάτης της San Carlo Gresini, ο οποίος τερμάτισε στην πεντάδα σε τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, είναι αισιόδοξος ότι με ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα, θα του εξασφαλίσει και θέση στο Πρωτάθλημα για την επόμενη χρονιά.

 

"Είναι υπέροχο να επιστρέφω σπίτι μετά το βάθρο στην Indianapolis – Δεν μπορώ να σκεφτώ κάπου καλύτερα από το Misano για να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, η σχεδίαση της πίστας δεν είναι από τις αγαπημένες μου, αλλά ανυπομονώ να τρέξω μπροστά στους οπαδούς μου. Πραγματικά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου", δήλωσε ο de Angelis.

 

"Το fan club μου θα ειναι εκεί, ντυμένο στα χρώματα της σημαίας του Άγιου Μαρίνου, και μου δίνουν ένα ακόμα κίνητρο θα βγω και να οδηγήσω στο όριο. Ξέρω ότι τώρα οδηγώ για να εξασφαλίσω την παραμονή μου στο Πρωτάθλημα και να αποδείξω ότι αξίζω πραγματικά μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους. Νομίζω ότι στους τελευταίους αγώνες πηγαίνουμε αρκετά καλά, και είναι σημαντικό να παραμείνουμε σταθεροί και συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος", συμπλήρωσε ο de Angelis.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Προσπαθεί να κρατήσει τα θετικά από την Indianapolis.

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Oι πιο πετυχημένοι κατασκευαστές της 4χρονης εποχής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα