• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»
Ο Doctor θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το λάθος του στην Indianapolis...
Νέα 02/09/2009 - 08:46
Στην πρώτη επίσκεψή του στην πατρίδα του, στο Mugello, δεν κατάφερε να ανταμείψει τους χιλιάδες συμπατριώτες του που βρέθηκαν στην πίστα (τερμάτισε 3ος).

Τώρα στο Misano, το οποίο βρίσκεται μόλις 15km μακριά από το σπίτι του στην Tavullia, θέλει να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και να «κόψει» τον αέρα στον Jorge Lorenzo που μετά την νίκη του στην Indianapolis αναθάρρησε βλέποντας τη διαφορά τους να μειώνεται στους 25 βαθμούς.

«Είμαι χαρούμενος που δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ μέχρι τον επόμενο αγώνα γιατί θέλω να ξεχάσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται το λάθος που έκανα στην Indianapolis!», είπε ενόψει του αγώνα ο Rossi και πρόσθεσε: «Πέρσι ήταν φανταστικά που νίκησα μπροστά στους θαυμαστές μου και φέτος, μετά την ήττα στο Mugello, ελπίζω να πάρω εκεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Ως συνήθως το Fan Club θα κάνει μεγάλο πάρτι εκεί και ελπίζω να τους δώσουμε ένα καλό θέαμα. Είναι πάντα ωραία να οδηγείς στο σπίτι σου. Όπως είδαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όλα μπορούν να συμβούν και το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο μάξιμουμ και σε κάθε αγώνα να συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Πέρσι ο Doctor με τη νίκη που πήρε στο Misano εξασφάλισε ουσιαστικά τον τίτλο καθώς η διαφορά του από τον δεύτερο Casey Stoner που είχε πτώση, εκτοξεύτηκε στους 75 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Αναδρομή στο παρελθόν

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Στο Misano με στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά

Χορηγοί