• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Στο Misano με στόχο να μειώσει κι άλλο τη διαφορά
O Iσπανός θέλει να κάνει ματ μέσα στο σπίτι του Rossi...
Νέα 02/09/2009 - 08:39
To λάθος του Rossi στην Indianapolis και η νίκη του Lorenzo έδωσε νέα τροπή στο Πρωτάθλημα το οποίο συνεχίζεται χωρίς ανάσα στην πίστα του Misano.

Εκεί ο νεαρός Ισπανός θα προσπαθήσει να κάνει ...ματ και να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον Ιταλό οχτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Έχοντας ηττηθεί από τον Doctor και στους δύο αγώνες που έγιναν επί ισπανικού εδάφους (Jerez, Catalunya) ο Lorenzo θα προσπαθήσει να πάρει το αίμα του πίσω και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

«Το Misano είναι μια από τις πίστες όπου ήμουν πολύ γρήγορος στο παρελθόν, οπότε ανυπομονώ να βρεθώ εκεί τώρα που είμαι σε τόσο καλή κατάσταση. Την πρώτη χρονιά που πήγαμε εκεί, το 2007, νίκησα τον αγώνα των 250cc, ενώ πέρσι τερμάτισα δεύτερος όχι και πολύ πίσω από τον Rossi», είπε ο «Por Fuera» που απέχει πλέον 25 βαθμούς από τον Ιταλό και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα μέσα σε έναν αγώνα να μειώσω τη διαφορά μου από τον Rossi στους 25 βαθμούς, γνωρίζω όμως ότι ο τίτλος παραμένει δύσκολη υπόθεση. Πρώτος στόχος μου είναι να συνεχίσω να διασκεδάζω την οδήγηση και να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο καλοί ή ακόμα καλύτεροι από πέρσι, αν και γνωρίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλύτερος μέσα στο σπίτι του Valentino! Ελπίζω όλοι να δουν μια μεγάλη μάχη».

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»

« Προηγούμενο άρθρο

Καρέ καρέ η πτώση του Dani Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα